Belastingsamenwerking West-Brabant

Belastingsamenwerking West-Brabant int voor 11 gemeenten en een waterschap verschillende heffingen, zoals waterschapsbelasting en gemeentelijke belastingen. Voor sommige gemeenten worden ook werkzaamheden dit te maken hebben met de Wet Waardering Onroerende Zaken en de Wet Basisregistratie Adressen en Gebouwen.

 

Op bepaalde verdiepingen van het gebouw van Belastingsamenwerking West-Brabant voelde de lucht niet goed aan. Het leek of de luchtkwaliteit veel beter kon. Bovendien was het ziekteverzuim op deze verdiepingen hoger dan op andere verdiepingen. Van een installatiebedrijf kreeg Belastingsamenwerking West-Brabant de tip om Strooming in te schakelen.

 

Na overleg zijn er twee momenten voor een luchtmeting ingepland. Er is op elke verdieping een luchtkwaliteitsmeting en een microbiologisch onderzoek uitgevoerd om de verschillen in klachten te onderzoeken. Uiteindelijk bleek er op een aantal verdiepingen een te hoge schimmelconcentratie in de lucht te zitten. Daarop volgde het advies om met ozonbehandeling deze concentratie te verlagen. De ozonbehandeling had het gewenste effect en er zijn geen klachten meer gekomen nadien.

De Belastingsamenwerking West-Brabant heeft een goed gevoel overgehouden aan de samenwerking met Strooming.

 

 

Wij hadden veel prettig contact met Strooming. De communicatie verliep soepel en duidelijk. Daarnaast is alles snel regelt en zijn alle  afspraken na gekomen. Ik zou Strooming dan ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven die problemen met de luchtkwaliteit hebben.

 

Lennart van Hemert,
Belastingsamenwerking West-Brabant

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.