Bromtoon uit meterkast

Komt er constant een vervelende bromtoon uit uw meterkast? En bent u radeloos geworden? Een bromtoon wordt als zeer hinderlijk ervaren. Het is een doordringend geluid, die u helemaal gek maakt. Tijd voor actie dus. In dit blog artikel leest u hoe van deze vervelende bromtoon uit meterkast afkomt.

Oorzaak hinderlijke bromtoon uit meterkast

In een meterkast bevinden zich alle aansluitingen van uw huis. Het kan daarom zo zijn dat uw meterkast laagfrequente geluiden zoals een bromtoon veroorzaakt. De meterkast in uw huis zorgt voor alle elektriciteit en stroom in uw huis. Een bromtoon wordt veroorzaakt door apparatuur of installaties zoals verwarmingspompen, liftmotoren, compressoren, koelinstallaties etc. Heeft u een analoge kWh-meter (elektriciteitsmeter) met een draaischijf? Dan is de kans groot dat deze een brommend geluid maakt. Ook wanneer de schijf amper met snelheid ronddraait.

Gevolgen bromtoon meterkast

Een bromtoon hoort u niet alleen, maar voelt u ook. Zelfs van dove mensen is bekend dat zij bromtonen waar kunnen nemen. Langdurige blootstelling aan bromtonen kan leiden tot gezondheidsklachten als maag- en darmproblemen, stress, hartritme klachten en hoofdpijnen. Daarnaast treden slaapstoornissen en oververmoeidheid op, hetgeen uiteindelijk kan leiden tot ziekte en sociale en maatschappelijke uitval. Ervaart u een hinderlijke bromtoon uit meterkast? Dan is het dus tijd voor actie.

 

Het contact was erg soepel

Strooming heeft mij ontzettend geholpen in de zoektocht naar de bromtoon in ons huis. het contact was erg soepel en vooral het inlevingsvermogen was een pluspunt voor mij!

 

Thomas Evenboer

 

Strooming helpt met een geluidsmeting

Strooming kan voor u een geluidsmeting uitvoeren. Strooming maakt gebruik van speciale apparatuur voor verschillende soorten geluidshinder. Op die manier kan geluid goed gemeten worden. Aan de hand van deze metingen worden conclusies getrokken betreffende de waardes van het geluid. Wij adviseren u over mogelijke oplossingen. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Strooming: Binnengewoon goed!

Heeft u een probleem in uw woning en komt u er niet uit? Vraag een offerte aan via onze offertebutton.