Het stinkt in huis: oorzaken en oplossingen

Help, het stinkt in huis! Wat nu? Thuiskomen in de stank is behoorlijk vervelend. Het liefst ontvlucht u uw huis direct weer. Maar gelukkig zijn er oplossingen voor de stank in huis. En wij begrijpen ook wel dat de hele dag een raam open laten staan redelijk koud is. Maar hoe zorgt u dan dat het niet meer stinkt in huis? Lees snel verder voor meer informatie.

Helpt, het stinkt in huis! Wat te doen?

Vieze geurtjes kunnen over het algemeen bestreden worden. Bijvoorbeeld met onderstaande oplossingen.

 

  • Kattenbakvulling:

 

de korrels absorberen niet alleen vocht, maar ook de vervelende geur. Pak een paar oude sokken, vul ze met kattenbakvulling en leg ze op de plek waar het stinkt. Uw zult merken dat uw huis snel weer fris ruikt.

 

  • Koffiebonen:

 

Vul een pot met koffiebonen, zet een kaars in het midden steek ‘m aan. De warmte zorgt ervoor dat de bonen hun aroma verspreiden door het hele huis. Heerlijk!

 

  • Vervang de stofzuigerzak:

 

Iedereen kent ‘m wel, die muffe geur uit de stofzuiger. De stofzuigzak vervangen helpt al een hoop. Ruikt uw stofzuiger nog steeds? Druppel dan een paar druppels parfum of etherische olie op de stofzak. De verfijnde geur verspreidt zich vanzelf.

 

  • Azijn werkt altijd:

 

Heeft u lekker gekokkereld, maar blijft uw huis onaangenaam lang naar eten ruiken? Om de hardnekkige etensgeur weg te krijgen, kunt u het best werken met een neutralisator als azijn.

Natuurlijk helpt regelmatig uw huis ventileren ook tegen vieze luchtjes. Wilt u niet de hele dag uw ramen open laten staan? Kies dan voor een goed ventilatiesysteem. Frisse lucht in huis verwijdert namelijk niet alleen de vieze luchtjes, het zorgt ook voor schone gezonde lucht in huis.

Het stinkt in huis, is dat gevaarlijk?

Heerst er constant een sterke onaangename geur in uw huis? Dan moet u oppassen. Stank wijst namelijk vaak op een probleem. Afhankelijk van de oorzaak van de stank, kan dit voor behoorlijk wat gezondheidsproblemen zorgen. Stinkt het in huis en ruikt u de geur van rotte eieren? Dan is het helemaal oppassen geblazen. De kans is dan namelijk heel groot dat u te maken heeft met een zeer giftige stof in huis. Een geuronderzoek is zeker niet overbodig om gezondheidsrisico’s te voorkomen.

Het stinkt in huis

Los het probleem op bij de bron

Het stinkt in huis en u heeft alle bovenstaande tips al geprobeerd. Wat nu? Om het probleem op te lossen is het belangrijk dat u de bron van de stank in huis achterhaalt. Hoe u dat doet? Door een expert als Strooming in te schakelen. Wij maken gegarandeerd een einde aan de stank in uw huis, waardoor u weer fris thuiskomt. Dat doen wij door middel van een geuronderzoek. We onderzoeken waar de stankoverlast vandaan komt. Vervolgens geven wij advies hoe u de geuren voorgoed kunt verwijderen.

Strooming: Binnengewoon goed!

Heeft u een probleem in uw woning en komt u er niet uit? Vraag een offerte aan via onze offertebutton.