Stralingsmeting

Heeft u last van gezondheidsklachten en denkt u dat elektromagnetische straling daarvan de oorzaak kan zijn? Staat dichtbij uw huis of kantoor een GSM of UMTS mast? Woont of werkt u naast een transformatorhuis of hoogspanningsmast? Dan kan het nuttig zijn om een stralingsmeting te laten uitvoeren.

 

Gezondheidsklachten door straling

Strooming is gespecialiseerd in het verbeteren van binnenmilieu en -klimaat. Wanneer u last heeft van onverklaarbare gezondheidsklachten, of wanneer u bijvoorbeeld dicht naast een GSM of UMTS mast woont, kunnen wij voor u een stralingsmeting verrichten en u adviseren over hoe u het probleem kunt oplossen.

Hoe gaat een stralingsmeting in zijn werk ?

Strooming kan voor u door middel van speciale apparatuur een meting uitvoeren en een conclusie verbinden aan de gemeten waarden. Bij deze meting wordt de situatie en stralingsbelasting van elk vertrek in kaart gebracht waarbij plekken waar men langdurig verblijft (vooral de slaap-, kantoor en werkkamer) extra aandacht krijgen om een mogelijke oorzaak voor uw klachten in beeld te brengen. Op deze manier krijgt u inzicht in de hoeveelheid straling en de mate waarin dit problemen oplevert voor de gezondheid.

 

Vragen over de stralingsmeting?

Wilt u een advies op maat of wilt u zich laten adviseren door een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier of telefonisch op 010 – 220 34 99.

 

Verschillende soorten metingen

Strooming doet verschillende soorten metingen en onderzoek en geeft advies over hoe u de binnenmilieu problemen kunt oplossen. Zo doen wij bijvoorbeeld metingen op het gebied van geluid, licht, asbest luchtmetingen, luchtstroom metingen en trillingsmetingen.

 

Advies

Heeft u vragen over onze dienstverlening of heeft u vragen over het uitvoeren van een stralingsmeting of een ander binnenmilieu onderzoek? Neem dan gerust contact op met Strooming via 010- 220 34 99, of via het contactformulier. 

Strooming: Binnengewoon goed!

Heeft u een probleem in uw woning en komt u er niet uit? Vraag een offerte aan via onze offertebutton.