CO₂- meting op kantoor

CO₂ meting laten uitvoering? Een snelle manier om luchtkwaliteit te checken. Te veel CO₂ in een ruimte kan wijzen op slechte luchtkwaliteit, vooral in slecht geventileerde ruimtes. Dit kan schadelijk zijn bij langdurige blootstelling.

Waarom CO2 op uw kantoor laten meten?

CO₂ is een natuurlijk gas dat we uitademen en is altijd aanwezig, zowel binnen als buiten. De concentratie CO₂ meten we in Parts Per Million (PPM).

Ventilatie, zoals ramen openen, ventilatieroosters of mechanische systemen, is de enige manier om CO₂ af te voeren. In een gezond binnenklimaat wordt voldoende geventileerd, maar te veel mensen in een kantoor en slechte ventilatie kunnen leiden tot een snelle stijging van CO₂. Een hoog CO₂-gehalte wijst op slechte ventilatie, met aanbevolen niveaus van onder de 800 PPM (advies) of 1200 PPM (grenswaarde), afhankelijk van de ruimte.

Onvoldoende ventilatie kan leiden tot schadelijke stoffen, micro-organismen en klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen.

CO₂- meting laten uitvoeren?

Bij Strooming gebruiken we hoogwaardige meetapparatuur voor CO₂-metingen. Op basis van uw behoeften stellen we een meetplan op, meestal doormiddel van langdurige metingen met een dataloggers.

Onze adviseurs bieden goed onderzoek en praktisch advies waar u mee verder kan. Als grenswaarden worden overschreden, geven we advies op maat.

Voor particulier

 

Wilt u van uw problemen en overlast af? Kies dan uit een van onze diensten. U kunt onze diensten direct bestellen op onze website.

Bestel dit onderzoek

Voor zakelijk

 

Bent u gevestigd in Nederland of België? Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een offerte aan