Media

Omroep West

Omroep West is op bezoek bij Rene, die thuis regelmatig last heeft van een externe lage bromtoon. Zo’n onbekend, laagfrequent geluid is ontzettend vervelend en kan zelfs tot psychische klachten leiden. Omroep West schakelt Strooming in om uit te zoeken waar het geluid vandaan komt. Lukt het onze specialist om de oorzaak van de bromtoon op te sporen?

NOS

Bij de NOS werd Strooming uitgenodigd bij een item over een binnenmilieu. Onze CEO Sam de Ligt deed hier onderzoek in een studentenhuis. Hoe staat het met het binnenmilieu van deze studenten gesteld? Kijk snel de video voor het antwoord!

RTL 7– Bedrijf in Beeld 1

Als eigenaar van een zaak zoals een hotel of zorginstelling zijn er vele wetten en regelgeving omtrent veiligheid. Het is voor veel organisaties lastig om die van A tot Z na te leven zonder externe kennis. De experts van Strooming helpen u bij het onderhoud van waterinstallaties. In deze video lichten we toe op welke punten wij uw organisatie kunnen ondersteunen qua drinkwaterveiligheid.

NU.nl

Last van buurgeluiden? De hoge hakken van de bovenbuurvrouw, langdurige verbouwingen een huis verderop, het nieuwe drumstel van het buurjongetje: ongewenst geluid kan behoorlijk irritant worden. Hoe ga je daar op een verstandige en sociale manier mee om? NU.nl vraagt verschillende deskundigen om tips waaronder ook Strooming.

Algemeen Dagblad

Ook gemeenten weten Strooming ook te vinden als het gaat om het oplossen van stankoverlast. In Woerden meldden bewoners een hoge mate van stankoverlast dat met luchten niet bestreden kon worden. Strooming werd ingeschakeld en onderzocht de oorzaak, de oorzaak lag bij schimmels in de woning. De gemeente laat nu preventief meerdere woningen in het complex behandelen tegen schimmel.

Uw partner in Nederland en België 

Bent u gevestigd in Nederland en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.