Professionele Luchtmetingen voor een Gezonde Werkomgeving

Bij Strooming begrijpen we de essentie van een gezond binnenklimaat op de werkplek. Of het nu gaat om gezondheidsklachten op kantoor of om een preventieve RI&E die luchtmetingen voorschrijft, wij bieden maatwerkonderzoek om uw werkomgeving te optimaliseren.

Waarom Kiezen voor Strooming?

  • Deskundigheid: Met jarenlange ervaring identificeren wij risico’s op uw werkplek, zodat u in een veilige omgeving kunt werken.
  • Maatwerk: Onze aanpak is specifiek afgestemd op uw behoeften, met een meetplan dat naadloos aansluit bij uw situatie.
  • Geavanceerde Technologie: Nauwkeurige luchtmetingen en de detectie van stoffen die klachten kunnen veroorzaken, worden mogelijk gemaakt door geavanceerde meetapparatuur en monstername technieken.
  • Uitgebreide Diensten: Zoekt u een partij voor het uitvoeren van luchtmetingen om de luchtkwaliteit op kantoor te beoordelen of de blootstelling van gevaarlijke stoffen bij medewerkers te bepalen op de werkplaats? Bij Strooming voeren we luchtmetingen uit en analyseren we de resultaten op basis van geldende grenswaarden om te bepalen of deze worden overschreden. Denk aan werkplaatsen waar werkzaamheden zoals frezen, slijpen, zagen, schuren, of lassen worden uitgevoerd, of waar met oplosmiddelen wordt gewerkt. Wij zorgen voor inzicht in de situatie en geven indien nodig passend advies.
  • Analyses: Onze diensten omvatten uitgebreide laboratoriumanalyses, afgestemd op uw specifieke vragen en zorgen.
  • Rapportage en Advies: Na het onderzoek ontvangt u een gedetailleerd rapport met meetresultaten en praktische aanbevelingen voor verbetering.
  • Compliance met Normen: We waarborgen dat uw werkplek voldoet aan de geldende richtlijnen en normen. Voorbeelden zijn ARBO wetgeving, NEN689 en Binnenklimaat Nederland.

 

Ontdek Onze Diensten op het gebied van luchtmetingen

 

Luchtmetingen op Kantoor

Worden er binnen uw organisatie klachten geuit over het binnenklimaat of de luchtkwaliteit? Bedrijven benaderen ons vaak met klachten van medewerkers, variërend van benauwdheid, vermoeidheid en branderige ogen tot niezen of hoesten. Ook ontstaat er vaak onenigheid over de temperatuur – sommige medewerkers vinden het te koud, terwijl anderen het te warm hebben. Het kan zo zijn dat één persoon die de slechte luchtkwaliteit benoemt, anderen beïnvloedt. Dit zijn veelvoorkomende situaties die we dagelijks van onze klanten horen. Wij helpen bij het onafhankelijk vaststellen dan wel uitsluiten van mogelijke ziekmakers op de werkplek en geven passend advies.

 

Luchtmeting Uitvoeren voor Blootstelling

Verkrijg inzicht in mogelijke risico’s van gevaarlijke stoffen in de werkplaats, zoals blootstelling aan stof of oplosmiddelen. Wij voeren luchtmetingen uit om monsters te nemen en deze te onderzoeken in het laboratorium, waarbij deeltjes middels gravimetrische analyse worden gewogen en chemische GC-MS analyses worden uitgevoerd op vluchtige organische componenten. Onze luchtmetingen en laboratoriumanalyses helpen bepalen of de grenswaarden worden overschreden, zodat u zeker weet dat de blootstelling bij medewerkers binnen veilige limieten valt.

 

Uw Gezonde Werkomgeving Begint Hier

Wacht niet tot gezondheidsklachten toeslaan. Kies Strooming als uw partner voor luchtmetingen en blootstellingsmetingen op de werkplek. Samen creëren we een gezonde en veilige omgeving voor uw organisatie. Maak de eerste stap naar frisse lucht en neem contact op met Strooming voor een gezonde werkplek.

Strooming: Binnengewoon goed!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Vraag dan een offerte aan via onze offertebutton.