Luchtmetingen voor een Gezonde Werkomgeving

Bij Strooming beseffen we dat het waarborgen van een gezond binnenmilieu op uw werkplek van cruciaal belang is. Of u nu te maken heeft met gezondheidsklachten op kantoor of de RI&E aangeeft dat luchtmetingen noodzakelijk zijn, wij bieden u passend onderzoek.

Waarom Kiezen voor Strooming?

 

  1. Deskundigheid: Met onze jarenlange ervaring en expertise in luchtkwaliteitsmetingen zijn wij uw vertrouwde partner om mogelijke risico’s op uw werkplek te identificeren.
  2. Maatwerk: Onze aanpak is volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. We creëren een meetplan dat perfect past bij uw situatie.
  3. Geavanceerde Technologie: Wij maken gebruik van geavanceerde apparatuur om nauwkeurige metingen uit te voeren en potentiële gezondheidsproblemen te detecteren.
  4. Analyses: Onze diensten omvatten een breed scala aan laboratoriumanalyses, afgestemd op uw specifieke vraagstelling.
  5. Rapportage en Advies: Na afloop van het onderzoek ontvangt u een gedetailleerd rapport met meetresultaten en aanbevelingen voor mogelijke verbeteringen.
  6. Compliance met Normen: We waarborgen dat uw werkplek voldoet aan de geldende ARBO-richtlijnen en normen, inclusief die van de Sociaal-Economische Raad (SER).

Onze Diensten

  • Luchtmetingen op Kantoor: Wij meten CO₂-niveaus, temperatuur, vochtigheid en andere relevante parameters, zoals schimmels, gisten en vluchtige organische stoffen. Onze meetapparatuur wordt vaak gedurende een volledige week geplaatst om een volledig beeld te krijgen van de luchtkwaliteit. Na analyse in ons laboratorium verstrekken wij heldere inzichten in de kwaliteit van uw binnenmilieu en eventuele adviezen voor verbetering.

 

  • Luchtmetingen voor Blootstelling: Uw RI&E kan aangeven dat blootstellingsmetingen nodig zijn om inzicht te krijgen in mogelijke risico’s, zoals blootstelling aan stof, metalen of oplosmiddelen op de werkplaats. Onze experts kunnen deze metingen uitvoeren door monsternameapparatuur ’s ochtends te plaatsen en aan het einde van de dag weer op te halen (blootstelling gedurende 6-8 uur). Na laboratoriumanalyse beoordelen we of grenswaarden worden overschreden en welke vervolgstappen nodig zijn.

 

Uw Gezonde Werkomgeving Begint Hier

Wacht niet tot gezondheidsklachten de productiviteit van uw werknemers beïnvloeden. Kies voor Strooming als uw partner voor luchtmetingen en blootstellingsmetingen op de werkplek. Samen zorgen we voor een gezonde en veilige omgeving voor uw team.

 

Strooming: Binnengewoon goed!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Vraag dan een offerte aan via onze offertebutton.