Legionella monsters laten nemen?

Op zoek naar betrouwbare partner voor de legionella-monstername en -analyse conform RVA-accreditatie? Strooming kan u hierbij goed van dienst zijn.  Ontdek onze scherpe tarieven en vraag direct een offerte aan.

 

Waarom Legionella Monstername?

Legionella vormt een potentieel risico in watersystemen. Daarom zijn prioritaire instellingen wettelijk verplicht om legionella-monstername en -analyse te laten uitvoeren. Voor overige collectieve waterinstallaties geldt een zorgplicht om de veiligheid van drinkwater te waarborgen. Strooming ondersteunt bedrijven en instellingen in heel Nederland met periodieke monstername en levert gedetailleerde analyseresultaten om aan deze verplichtingen te voldoen, zodat gebruikers veilig water kunnen gebruiken. Onze monstername en analyse stellen nauwkeurig de aanwezigheid van deze bacterie vast.

 

Hoe Verloopt de Analyse?

Een legionella-monsteranalyse vormt een essentieel onderdeel van het legionellabeheersplan. Het aantal verplichte meetpunten varieert op basis van het totale aantal tappunten in de collectieve leidingwaterinstallatie. Zodra het aantal benodigde monsters is vastgesteld, wordt meestal een serviceovereenkomst met ons afgesloten. Hierbij komen wij twee keer per jaar langs voor het nemen en analyseren van de monsters. Al onze handelingen verlopen in overeenstemming met de RVA-accreditatie. Mocht de grenswaarde van 100 KVE/L worden overschreden, staan wij klaar om te assisteren bij het terugbrengen naar een veilig niveau.

 

Tarieven

De basisprijs voor legionella-monstername bedraagt €95,- exclusief BTW per monster, inclusief voorrijkosten. In het geval van slechts één te nemen monster kan de prijs iets hoger uitvallen.

 

Waarom Strooming voor de legionella monstername?

Strooming voert legionella-monstername uit met geaccrediteerde expertise, waarbij we streven naar volledige wettelijke naleving en u volledig ontzorgen op het gebied van legionellapreventie. Met meer dan 35 jaar ervaring, sinds onze oprichting in 1986, beschikken we over diepgaande kennis en expertise om uw legionellavraagstukken op te lossen.

 

Strooming: Binnengewoon goed!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Vraag dan een offerte aan via onze offertebutton.