Onafhankelijk geluidsonderzoek

Een geluidsmeting kan duidelijkheid bieden bij verschillende vraagstukken. Het maakt niet uit waarvoor u een geluidsonderzoek wilt laten uitvoeren, bij Strooming bent u op het juiste adres. Wij leveren een duidelijk en onafhankelijk advies binnen heel Nederland.

Redenen voor een geluidsonderzoek

Geluidsoverlast is één van de meest voorkomende klachten bij een beginnende burenruzie. Wanneer u dit wilt oplossen als woningcorporatie, VvE of rechtsbijstand, is het fijn om te weten wie of wat daarvoor verantwoordelijk is en wat de mogelijkheden en mogelijke gevolgen zijn. Ook kan het voorkomen dat u geluidshinder ervaart in uw bedrijfspand of u als aannemer twijfels heeft over een bepaalde Arbo gerelateerde situaties. Er kunnen diverse redenen zijn om een akoestisch onderzoek uit te laten voeren, denk hierbij bijvoorbeeld aan geluidsoverlast in een appartementencomplex, het galmen in net opgeleverde nieuwbouwwoningen, installatiegeluidsmetingen, contactgeluidmetingen of geluidsoverlast in een kantoor.

 

Hoe gaat een geluidsonderzoek in zijn werk?

Tijdens een geluidsonderzoek kunnen wij verschillende soorten metingen uitvoeren. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van klasse 1 meetapparatuur voor de diverse soorten geluidsoverlast. Op deze manier kunnen we het geluid op de juiste manier meten en daarover conclusies trekken. Vervolgens stellen wij voor u een heldere rapportage op, waarbij wij uiteraard adviseren over mogelijke oplossingen voor het geluidsprobleem.

Uw probleem is onze zorg

Bij Strooming heeft u een betrokken en deskundig team aan uw zijde. Onze kracht: één aanspreekpunt tijdens het gehele traject. Strooming is sinds 1986 gespecialiseerd in onafhankelijk onderzoek. Wij doen uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van de overlast en voorzien juristen met concrete adviezen. De officiële rapportages die wij opstellen aan de hand van metingen, kunnen zonder problemen worden ingezet als bewijslast.

Kosten onafhankelijk geluidsonderzoek

Bent u gevestigd in Nederland en bent u geïnteresseerd in een onafhankelijk onderzoek met en passend advies? Of heeft u een specifiek dossier? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.