Achmea Rechtsbijstand

Achmea Rechtsbijstand komt op voor de belangen van individuen en biedt persoonlijke, juridische en praktische oplossingen. Met een team van meer dan 700 juristen, waaronder advocaten en mediators, beschikt ze over kennis en ervaring op bijna alle rechtsgebieden. Als onafhankelijke stichting is haar focus altijd gericht op het belang van de betrokkenen.

 

Achmea Rechtsbijstand en Strooming

De juridische professionals en advocaten van Achmea Rechtsbijstand schakelen Strooming in voor het onderzoek naar diverse dossiers met betrekking tot geluidsoverlast, stankoverlast, vochtproblemen en schimmelklachten ten behoeve van hun cliënten. Strooming analyseert de situatie en formuleert gedetailleerde rapportages om te beoordelen of er sprake is van overschrijding van geldende grenswaarden of sprake is van overlast. Daarnaast brengen ze de overlastsituatie in kaart, zodat Achmea duidelijk geïnformeerd wordt over de mogelijke vervolgstappen.

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.