ARAG-groep

De ARAG is een toonaangevend internationaal familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring als rechtsbijstandverzekeraar en juridisch probleemoplosser. Haar missie is altijd hetzelfde gebleven: het recht toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen. Met ruim 4.600 medewerkers werkt ze daar hard aan in 19 landen, waaronder Australië, de Verenigde Staten en Canada.

In Nederland heeft ARAG een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van rechtshulpverlening aan particulieren en bedrijven. Vanuit haar 5 vestigingen werken bijna 800 professionals elke dag hard om klanten de best mogelijke service te bieden.

 

De ARAG-groep en Strooming

De juridische professionals en advocaten van ARAG Rechtsbijstand maken gebruik van de expertise van Strooming om diverse dossiers te onderzoeken met betrekking tot geluidsoverlast, stankoverlast, vochtproblemen en schimmelklachten voor hun cliënten. Deze dossiervorming is belangrijk binnen de juridische context. In rapportages wordt de situatie onderbouwd en beoordeeld of er sprake is van overschrijding van geldende grenswaarden. Daarnaast wordt de overlastsituatie gedetailleerd in kaart gebracht, zodat ARAG Rechtsbijstand geïnformeerd is over de benodigde vervolgstappen.

 

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.