Axflow

AxFlow is exclusief vertegenwoordiger van toonaangevende fabrikanten van kwalitatief hoogwaardige verdringerpompen, roerwerken, doseerapparatuur, kleppen & afsluiters, analyseapparatuur en complete installaties in Nederland en België.

 

Axflow en Strooming 

Bij AxFlow rezen er twijfels over de luchtkwaliteit op de kantoren. Hoewel ze zelf vermoedden dat de problemen te wijten waren aan de luchtfilters, wilden ze graag een onafhankelijke bevestiging. Ons onderzoek gaat verder dan oppervlakkige observaties, en we zoomen in op specifieke aspecten, zoals luchtkwaliteit, vocht- en schimmelniveaus, geurproblemen en geluidsoverlast. Door geavanceerde meetapparatuur en technieken te gebruiken, kunnen we nauwkeurige gegevens verzamelen.

In het geval van Axflow hebben we op hun kantoorlocaties uitgebreide metingen uitgevoerd, waarbij we de concentraties van verschillende stoffen in de lucht hebben geanalyseerd. Daarnaast hebben we inspecties gedaan om mogelijke bronnen van allergenen te identificeren. We hebben ook de ventilatiesystemen beoordeeld om te waarborgen dat ze optimaal functioneren.

Onze bevindingen zijn gedetailleerd vastgelegd in een uitgebreid rapport, waarin niet alleen de problemen worden benoemd, maar ook de potentiële oorzaken worden toegelicht. Dit rapport dient als basis voor gerichte aanbevelingen. Bij Axflow hebben we specifieke maatregelen voorgesteld, zoals het optimaliseren van de ventilatie, het aanpakken van specifieke bronnen van vervuiling en het implementeren van preventieve maatregelen.

Het doel van ons onderzoek is niet alleen het identificeren van problemen, maar vooral het bieden van praktische oplossingen om het binnenmilieu te verbeteren en de gezondheid en het comfort van de medewerkers te bevorderen.

 

Axflow aan het woord

“De tests zijn goed uitgevoerd, alles ging op een nette manier en het rapport was duidelijk en goed verwoord.”

Bij AxFlow waren er twijfels over de luchtkwaliteit op de kantoren. Ze vermoedden zelf dat dit lag aan de luchtfilters, maar wilden dit graag onafhankelijk laten vaststellen. Na wat online zoeken kwam Auke de Visser uit bij Strooming. “Ik stuurde een paar keer een mail, maar kreeg steeds geen antwoord. Tenminste, dat dacht ik. Na een belletje bleek dat de reacties in de algemene spamfilter terecht waren gekomen. Dat was dus snel opgelost.”

“Vervolgens deed een medewerker van Strooming uitgebreid luchtonderzoek in de kantoren. Hij heeft ons goed geholpen en had verstand van zaken. Hij heeft voldaan aan onze verwachtingen,” vertelt Auke. Daarna ontving AxFlow een uitgebreid rapport. “Het bleek dat van bepaalde schimmels te hoge concentraties in de lucht zaten. Daarnaast was de luchtvochtigheid te laag. Ook adviseerde Strooming om de luchtfilters twee keer per jaar te vervangen.

AxFlow huurt het bedrijfspand. Auke: “We hebben het rapport van Strooming doorgenomen met onze verhuurder. Samen hebben we de nodige acties ondernomen om de afwijkende waardes uit het onderzoek op te lossen.” Auke zou Strooming zeker aanbevelen bij andere bedrijven. “De tests zijn goed uitgevoerd, alles ging op een nette manier en het rapport was duidelijk en goed verwoord.”

Auke de Visser,

AxFlow

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.