Belastingsamenwerking West-Brabant

Belastingsamenwerking West-Brabant int voor 11 gemeenten en een waterschap verschillende heffingen, zoals waterschapsbelasting en gemeentelijke belastingen. Voor sommige gemeenten worden ook werkzaamheden die te maken hebben met de Wet Waardering Onroerende Zaken en de Wet Basisregistratie Adressen en Gebouwen.

 

Belastingsamenwerking West-Brabant en Strooming

Op bepaalde verdiepingen van het gebouw van Belastingsamenwerking West-Brabant werd een onaangenaam gevoel in de lucht opgemerkt, waarbij de algehele luchtkwaliteit verbeterd kon worden. Bovendien viel op dat het ziekteverzuim op deze specifieke verdiepingen hoger was dan op andere niveaus.

Na grondig overleg zijn er twee momenten ingepland voor luchtmetingen. Op elke verdieping hebben we uitgebreide luchtkwaliteitsmetingen en microbiologisch onderzoek uitgevoerd om de verschillen in klachten te onderzoeken. De resultaten wezen uit dat op enkele verdiepingen een te hoge schimmelconcentratie in de lucht aanwezig was, wat mogelijk bijdroeg aan de waargenomen problemen.

Op basis van deze bevindingen hebben we het advies gegeven om een ozonbehandeling uit te voeren om de schimmelconcentratie te verlagen. De ozonbehandeling bleek uiterst effectief en resulteerde in aantoonbare verbeteringen. Na de behandeling zijn er geen klachten meer gemeld, wat aangeeft dat de luchtkwaliteit op de betreffende verdiepingen significant is verbeterd.

 

Belastingsamenwerking West-Brabant aan het woord

“De Belastingsamenwerking West-Brabant heeft een goed gevoel overgehouden aan de samenwerking met Strooming. Wij hadden veel prettig contact met Strooming. De communicatie verliep soepel en duidelijk. Daarnaast is alles snel regelt en zijn alle  afspraken na gekomen. Ik zou Strooming dan ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven die problemen met de luchtkwaliteit hebben.”

Lennart van Hemert,

Belastingsamenwerking West-Brabant

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.