Briddge Legal & Finance

Briddge Legal & Finance is een sterk groeiende organisatie, actief in financiële en juridische dienstverlening voor een groot aantal internationale klanten. Haar brede expertise, kennis en ervaring stellen haar in staat om een uitgebreid assortiment van financiële, juridische, fiscale, payroll en trust management diensten aan te bieden. Zo kan zij volledig voldoen aan de behoeften van cliënten op de internationale markt.

 

Bridge Legal & Finance

Briddge B.V. heeft Strooming ingeschakeld voor een uitgebreid binnenmilieu-onderzoek met als specifiek doel de luchtkwaliteit in hun kantoorruimten op de zevende verdieping van het object te evalueren. Strooming heeft een holistische aanpak gehanteerd, waarbij zowel visuele inspectie als diepgaande metingen zijn toegepast om een grondig begrip te krijgen van de omstandigheden waarmee medewerkers dagelijks te maken hebben.

Het onderzoek begon met een gedetailleerde visuele inspectie, waarbij Strooming de focus legde op ventilatiesystemen, mogelijke bronnen van vervuiling en andere relevante factoren die de luchtkwaliteit kunnen beïnvloeden. Deze initiële inspectie vormde de basis voor verdere analyses.

Tijdens het onderzoek heeft Strooming verschillende metingen uitgevoerd om objectieve gegevens te verzamelen. Luchtkwaliteitsmetingen omvatten analyses van concentraties van specifieke stoffen zoals schimmels, vochtigheid en andere potentiële verontreinigingen. Daarnaast zijn metingen gedaan om de temperatuur en luchtstroom in de kantoorruimten te beoordelen.

Een essentieel onderdeel van het onderzoek was de duurmeting, waarbij Strooming gespecialiseerde meetapparatuur gedurende een bepaalde tijdsperiode heeft ingezet. Dit bood een continu inzicht in de kwaliteit van het binnenmilieu en identificeerde variaties gedurende de dag.

Het verzamelde gegevensmateriaal diende als fundament voor een uitgebreid rapport, waarin niet alleen de waargenomen omstandigheden werden vastgelegd, maar ook concrete aanbevelingen werden gedaan voor potentiële verbeteringen. Strooming heeft Briddge B.V. niet alleen voorzien van een gedetailleerd inzicht in het huidige binnenmilieu, maar ook van praktische handvatten om het welzijn en comfort van de medewerkers te optimaliseren.

 

Bridge Legal & Finance aan het woord

“Wij zijn bij Strooming uitgekomen, omdat er binnen de organisatie een enkele keer wel eens opmerkingen waren over het binnenklimaat bij ons op kantoor. We hebben zelf wel eens een poging op ondernomen om met een thermometer en een luchtvochtigheid metertje hier  iets zinnigs over te zeggen, maar dat viel niet mee. We hadden een serieuze onafhankelijke partij nodig die ons hier bij kon helpen;  De werkwijze van Strooming is heel helder, de meting pragmatisch en de uitkomst duidelijk. Wij zijn er heel blij mee.”

Nelly de Boer

HR Manager

Briddge Legal & Finance

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.