Burger King

Elke dag verwelkomt Burger King wereldwijd 11 miljoen gasten in één van de ruim 17.000 restaurants. Het bedrijf staat bekend om zijn iconische Whopper-sandwich, die jaarlijks een indrukwekkende 2,1 miljard keer wordt verkocht. Dit succes weerspiegelt niet alleen de wereldwijde populariteit van Burger King, maar ook de toewijding aan het bieden van smaakvolle en kwalitatieve maaltijden. Met een rijke geschiedenis en innovatieve benadering van de fastfoodindustrie, blijft Burger King een vooraanstaande speler, waar gasten kunnen genieten van heerlijke, kenmerkende gerechten in een herkenbare omgeving.

 

Burger King en Strooming

Bij Burger King staat kwaliteit hoog in het vaandel. Strooming heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaken van geuroverlast in een filiaal in België, evenals de oxidatie van een specifiek materiaal. Door middel van metingen voor brondetectie en luchtanalyses is duidelijk geworden wat de potentiële oorzaken waren van deze klachten. Deze bevindingen zijn zorgvuldig gerapporteerd, waardoor Burger King in staat was om doeltreffende stappen te ondernemen en het probleem op te lossen.

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.