DAS Rechtsbijstand

DAS maakt juridische bijstand toegankelijk voor consumenten en ondernemers, ongeacht of zij verzekerd zijn of niet. DAS speelt een actieve rol bij het voorkomen of oplossen van juridische problemen.

In situaties zoals conflicten met buren, ontslagkwesties, schade door verkeersongelukken, intrekking van opdrachten door klanten, arbeidsproblemen, of contractbreuk door leveranciers, staat DAS klaar om te assisteren. De cliënt ontvangt hierbij juridische ondersteuning met volledige toewijding.

Met een team van 800 juridische specialisten, waaronder ruim 100 advocaten, is DAS dagelijks beschikbaar om hulp te verlenen op meer dan 40 rechtsgebieden. Dit doet het bedrijf al 60 jaar, waarmee het een bewezen staat van dienst heeft opgebouwd in het bieden van juridische oplossingen.

 

DAS Rechtsbijstand en Strooming

Das Rechtsbijstand maakt gebruik van de expertise van Strooming om diverse dossiers te onderzoeken met betrekking tot geluidsoverlast, stankoverlast, vochtproblemen en schimmelklachten voor hun cliënten. Het opstellen van deze dossiers is belangrijk binnen de juridische context.

In rapportages heeft Strooming de situatie onderbouwd en beoordeeld of er sprake is van overschrijding van geldende grenswaarden. Ook heeft Strooming de overlastsituatie gedetailleerd in kaart gebracht. Hierdoor is Das Rechtsbijstand geïnformeerd over de benodigde vervolgstappen om de juridische belangen van hun cliënten te behartigen.

 

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.