Woningcorporatie Hef Wonen

Hef Wonen is de nieuwste woningcorporatie van Rotterdam, met bijna 29.000 woningen in de stadsregio Rotterdam. Ze zijn trots op Rotterdam en de diversiteit van de stad. Als corporatie dichtbij zetten ze zij zich in voor huurders en woningzoekenden. Samen met 260 medewerkers werken zij aan goed wonen voor iedereen. Dit betekent goede, duurzame en betaalbare woningen in buurten waar het fijn wonen is

 

Hef wonen en Strooming

Wanneer Hef Wonen geconfronteerd wordt met geluidsklachten tussen buren en behoefte heeft aan duidelijkheid over de situatie, schakelt zij Strooming in voor een professioneel en grondig onderzoek. Hef Wonen en Strooming hebben heldere afspraken gemaakt om een gestructureerde aanpak te waarborgen. Strooming voert gespecialiseerde metingen en analyses uit om de bron en intensiteit van de geluidsoverlast objectief vast te stellen.

Onze rapportages, gebaseerd op wet- en regelgeving, bieden niet alleen een gedetailleerde beschrijving van de geconstateerde situatie, maar voorzien Hef Wonen ook van deskundig advies over welke stappen wel of niet te ondernemen. Op deze manier draagt Strooming bij aan het verschaffen van duidelijkheid en het bieden van effectieve oplossingen voor geluidsklachten. De samenwerking met Hef Wonen illustreert onze toewijding aan professioneel onderzoek en advies op het gebied van geluidsoverlast.

 

Hef wonen aan het woord

“De Samenwerking met Strooming verloop erg Prettig!

Sinds 2021 werken wij samen met Strooming voor het uitvoeren van geluidsmetingen bij Burenoverlast. De metingen laten precies zien wat de mate van overlast is. De rapportages zijn uitgebreid, onderbouwd en de mogelijke oorzaken en oplossingsrichtingen worden benoemd. Dit komt goed van pas wanneer we in gesprek gaan met de bewoners over de overlast. De Samenwerking met Strooming verloopt erg prettig. Een nieuwe casus wordt direct opgepakt en we hebben goed contact met een vast persoon binnen het bedrijf.”

Erna Straathof

Projectmedewerker Leefbaarheid

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.