Holland Composites

Holland Composites heeft een passie voor techniek en laat graag creativiteit bloeien met composiet. Als fabrikant van composiet ontwikkelt en produceert zij sinds 1992 voornamelijk grotere, technisch geavanceerde composiet constructies en producten. Voorbeelden hiervan zijn composiet gevels en sterke, lichtgewicht industriële onderdelen.

Met composiet als bouwmateriaal heeft Holland Composites de mogelijkheid (bijna) alles lichter en sterker te maken. Composiet staat voor een samenstelling van verschillende materialen, waarbij, mits goed ontworpen, de afzonderlijke materiaaleigenschappen elkaar versterken in het uiteindelijke resultaat.

 

Holland Composites en Strooming

Strooming heeft Holland Composites bijgestaan met geluidsmetingen, zowel contact- als luchtgeluid, voor alle elementen van hun modulaire bouwsysteem. Dit omvatte metingen aan de gevels, tussenwanden, woningscheidende wanden en contactgeluiden via de vloeren. Op basis van de meetgegevens en het ontvangen advies heeft Holland Composites modificaties doorgevoerd en een hermeting uitgevoerd, wat resulteerde in een effectieve optimalisatie van hun product.

De samenwerking met Strooming heeft niet alleen geleid tot directe verbeteringen, maar heeft tevens een solide basis gelegd voor verdere optimalisatie en toekomstige testen.

 

Holland Composites aan het woord

Zeer tevreden over snelle en doeltreffende metingen en advies.

“Strooming heeft  ons geholpen met geluidsmetingen (contact en luchtgeluid)  van alle elementen  van ons modulair bouwsysteem: de gevels, de tussen wanden, de woning scheidende wand en contact geluiden via de vloeren. Met de meetgegevens en advies hebben wij modificaties aangebracht en een hermeting gedaan. Op deze manier hebben wij effectief ons product kunnen optimaliseren

Voor verdere optimalisering en testen in de toekomst zullen wij zeker weer een beroep doen op Strooming.”

Pieterjan Dwarshuis

Technisch Directeur Holland Composites BV

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.