Hornbach

Hornbach is een internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra en heeft een geschiedenis van meer dan 140 jaar. Het Duitse familiebedrijf, met meer dan 25.000 medewerkers, opereert sinds 1997 in Nederland en heeft achttien projectbouwmarkten en één Hornbach Vloeren-vestiging in het land. In 2023 is Hornbach voor de zeventiende keer uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland door consumenten en ontving het voor de zesde opeenvolgende keer de Webshop Award Bouwmarkten. De succesvolle formule van Hornbach rust op vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, uitgebreide service, een breed assortiment van 120.000 artikelen en een ruime voorraden.

 

Hornbach en Strooming

Hornbach heeft de expertise van Strooming ingeschakeld om stankproblemen in het gebouw te onderzoeken. Met behulp van specifieke kennis over de oorsprong van stankproblemen in gebouwen, gecombineerd met gespecialiseerde apparatuur, is de bron van de overlast geïdentificeerd. De bevindingen zijn nauwkeurig gerapporteerd, waardoor Hornbach effectief kon handelen en het probleem kon oplossen.

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.