SPIE Nederland

SPIE Nederland, een dochteronderneming van de SPIE groep, is de onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. Het bedrijf begeleidt klanten bij het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties.

Met een team van bijna 6.000 medewerkers, verdeeld over 41 locaties, is SPIE Nederland de grootste technische dienstverlener in Nederland.

 

SPIE Nederland en Strooming

Strooming heeft verschillende onderzoeken uitgevoerd in gebouwen beheerd door SPIE Nederland, gericht op aspecten zoals geluids- en geurproblematiek. Na het uitvoeren van onderzoek zijn gedetailleerde rapportages opgesteld met conclusies en aanbevelingen, waardoor SPIE Nederland relevante inzichten heeft gekregen om passende maatregelen te nemen ter verbetering van de kwaliteit en leefbaarheid in de betreffende gebouwen.

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.