St Jansdal ziekenhuis

Het St Jansdal is een middelgroot ziekenhuis in Harderwijk dat met zo’n 1.850 medewerkers, 350 vrijwilligers en 120 specialisten optimale en professionele zorg biedt aan de inwoners van het noordwestelijk deel van de Veluwe en een deel van Flevoland. Nagenoeg alle specialismen zijn vertegenwoordigd in hun ziekenhuis.

 

Ziekenhuis St. Jansdal en Strooming

Eigenaren van collectieve waterinstallaties zijn wettelijk verplicht om jaarlijks de werking van de terugstroombeveiligingen in het leidingwerk te controleren en dit zorgvuldig te documenteren volgens W.B 1.4 G. Strooming voert deze verplichte inspecties uit in heel Nederland, inclusief voor het Ziekenhuis St Jansdal.

 

Ziekenhuis St Jansdal aan het woord

“Op ons vrij uitgebreide waterleidingnet zijn ruim honderd brandslanghaspels aangesloten. Deze zijn allemaal voorzien van zogenaamde keerkleppen. Die moeten voorkomen dat vervuild water uit de brandslanghaspels in de waterleiding kan terugstromen. De wettelijk verplichte jaarlijkse controle van de keerkleppen hebben we sinds enkele jaren op contractbasis uitbesteed aan Strooming. Dit verloopt tot onze volle tevredenheid.

Zowel de kwaliteit van het geleverde werk als het contact met de mensen van Strooming is prima. Het bedrijf houdt zelf bij wanneer de jaarlijkse keerklepcontrole moet plaatsvinden en neemt daarover zelf contact met ons op. Daar hebben wij dus geen omkijken naar en worden hiermee totaal ontzorgd. In de rapportage na de keuring staat keurig vermeld welke keerkleppen goed zijn en welke afgekeurd zijn en vervangen moeten worden. Onze eigen technische dienst zorgt dan voor de reparatie van de afgekeurde keerkleppen. Dat werkt uitstekend!”

Jaap van de Pol,

onderhoudsmonteur ziekenhuis St Jansdal

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.