Thuisvester

Thuisvester, een Brabantse woningcorporatie, beheert ongeveer 17.000 huurwoningen in de gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg, Rucphen en Zundert. De corporatie heeft als missie om een betaalbaar thuis te bieden aan mensen met lagere en middeninkomens. Thuisvester streeft naar het creëren van een leefbare omgeving waarin huurders actief kunnen deelnemen aan de samenleving.

 

Thuisvester en Strooming

Wanneer er bij Thuisvester klachten binnenkomen over geluidsoverlast, geurproblemen, vochtproblemen, of schimmel tussen buren en er duidelijkheid nodig is over de situatie, schakelt Thuisvester Strooming in. Strooming beoordeelt de mate van overlast, geurproblemen, vochtproblemen, en schimmel en stelt vast welke maatregelen genomen moeten worden om de klacht op te lossen. De rapportages die Strooming levert zijn gebaseerd op wet- en regelgeving en voorzien Thuisvester van advies over welke stappen al dan niet te ondernemen, zodat Thuisvester effectief kan handelen in de betreffende situatie en de leefbaarheid voor haar huurders kan waarborgen.

 

Thuisvester aan het woord 

“Fijne firma, komt met goede rapportages waar je wat aan hebt.
Strooming heeft ons geholpen met 2 casussen die al geruime tijd liepen betreffende geluidsoverlast. Klachten over geluidsoverlast zijn altijd lastig te beoordelen, vaak maakt nader onderzoek een hoop duidelijk. Er wordt gedegen onderzoek gedaan om op te sporen waar het geluid vandaan komt of wanneer het geluid bekend is of dit binnen de toegestane eisen valt. Uitgebreide maar duidelijke rapportages waar je wat aan hebt. En ze denken mee in oplossingen.”

Mevrouw K. Held

Opzichter Thuisvester

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.