Van Wijnen Vastgoedbeheer

Van Wijnen, als innoverend bouwbedrijf, koestert het adagium ‘meer dan bouwen’ als levenswerk. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1907, toen zij zich toelegden op timmerwerk, zijn zij uitgegroeid tot veel meer dan alleen een bouwbedrijf. Hun waarde gaat verder dan louter het construeren van gebouwen; zij streven ernaar mens en maatschappij te ondersteunen door constructies te realiseren die de kwaliteit van leven verhogen.

De omvang en impact van hun activiteiten maken duidelijk dat Van Wijnen niet slechts een bouwpartner is, maar een dienstverlener die gedurende de gehele levenscyclus van vastgoed waarde toevoegt. Van de initiële ontwikkeling en bouw tot het latere onderhoud en beheer, bieden zij een holistische benadering die verder gaat dan traditionele bouwwerkzaamheden. Hun onberispelijke reputatie en focus op innovatie maken Van Wijnen tot een waardevolle en betrouwbare speler in de bouwsector.

 

Van Wijnen Vastgoedbeheer & Strooming

Van Wijnen Vastgoedbeheer onderhoudt nauwe samenwerkingsverbanden met diverse woningcorporaties in Nederland. In opdracht van Van Wijnen voert Strooming een scala aan onderzoeken uit met betrekking tot het binnenmilieu. Deze omvatten gedetailleerde analyses van vocht- en schimmelproblematiek, geurproblemen en de luchtkwaliteit binnen de betreffende woningen. Strooming verstrekt uitvoerige rapporten die de situatie bij de bewoners in kaart brengen en voorziet in aanbevelingen om het binnenmilieu te verbeteren. Deze samenwerking illustreert de toewijding van Van Wijnen aan de kwaliteit en het welzijn van hun vastgoed en bewoners.

 

Van Wijnen Vastgoedbeheer aan het woord

‘’Service gericht en onderzoek op maat’’

“Onderzoek verricht naar het binnenklimaat in verschillende woningen en hierin ook duidelijk verslag uitgebracht met duidelijke onderbouwingen. En eventueel adviezen om de klachten te verminderen of te voorkomen voor de toekomst.”

Aäron Henneke

Uitvoerder vastgoedbeheer

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.