Woningcorporatie Portaal

Portaal is een verhuurder van sociale huurwoningen die zich inzet voor goed en betaalbaar wonen. Samen met huurders, maatschappelijke organisaties en overheden bouwt Portaal aan een kansrijke toekomst voor mensen en buurten. Portaal investeert in een thuis voor iedereen en beheert woningen voor ongeveer 50.000 huishoudens in de regio’s Amersfoort, Arnhem, Leiden, Nijmegen en Utrecht.

 

Portaal en Strooming

Woningcorporatie Portaal roept de hulp in van Strooming wanneer huurders klachten hebben over vocht, schimmel, geurproblemen en geluidsoverlast. Strooming treedt in contact met de huurder en voert een onafhankelijk onderzoek uit naar de ervaren overlast. In een gedegen rapport worden helder de situatie en de aanbevolen stappen weergegeven.

 

Portaal aan het woord

“Een zinvolle manier van onderzoeken om discussies te kunnen beslechten. Stankklachten in de woning waarna door het onderzoek van Strooming de oorzaak gevonden is en deze weggenomen is.

In sommige gevallen is het onderzoek ook een mooi instrument voor zelfreflectie voor de bewoner. De rapportages zijn compleet en zien er professioneel uit. Ook wordt er heel breed gekeken.

Bij één opdracht is het maken van een afspraak niet goed gegaan waardoor het vertrouwen van onze huurder geschaad werd. Uiteindelijk is het goed gekomen.”

Jozef Broens

Opzichter Nietplanmatig Onderhoud

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.