Woningcorporatie Vidomes

Vidomes is een dynamische woningcorporatie die actief is in de regio Haaglanden. De focus van Vidomes ligt op het bieden van kansen aan mensen met beperkte mogelijkheden op de woningmarkt. Met een portefeuille van ongeveer 19.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft, Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen, beheert en verhuurt Vidomes woningen om een breed scala aan huisvestingsbehoeften te vervullen.

Vidomes toont sterke betrokkenheid bij de samenleving en hanteert vier kernwaarden die de basis vormen voor klantgerichtheid: betrouwbaar, persoonlijk, nabij en samenwerkend. Door deze waarden te omarmen, zet Vidomes zich in om een positieve impact te hebben op het leven van degenen die afhankelijk zijn van hun diensten en om de kwaliteit van wonen in de regio te verbeteren.

 

Woningcorporatie Vidomes en Strooming

In opdracht van Vidomes hebben wij een scala aan onderzoeken uitgevoerd om een grondig inzicht te verkrijgen in diverse aspecten van het binnenmilieu. Een van deze onderzoeken richtte zich op geluidsoverlast tussen buren, waarbij we onafhankelijk de aard van de overlast hebben vastgesteld en gedocumenteerd. Door dit te toetsen aan de geldende wet- en regelgeving, konden we Vidomes voorzien van een gedetailleerd overzicht van de situatie. Dit stelde Vidomes in staat om doelgerichte stappen te ondernemen, in lijn met de geldende normen en voorschriften, om de kwaliteit van het woongenot voor hun huurders te waarborgen.

Daarnaast hebben we ons ingezet voor onderzoek naar stankoverlast, waarbij de oorzaak van de geur niet direct helder was. Ons uitgebreide onderzoek heeft Vidomes voorzien van essentiële inzichten om de bron van het probleem te begrijpen en effectieve maatregelen te treffen voor een duurzame oplossing. Door deze specifieke onderzoeken heeft Vidomes niet alleen kunnen reageren op klachten van huurders, maar ook proactief kunnen bijdragen aan het creëren van een gezond en comfortabel binnenmilieu in hun woningen.

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.