Woningcorporatie Woonin

Woonin is een woningcorporatie gevestigd in de regio Utrecht. Met circa 35.000 sociale huurwoningen verhuurt Woonin betaalbare woningen aan mensen met een laag inkomen. Het streven van Woonin is om bij te dragen aan het doel van volkshuisvesting door kwalitatieve en betaalbare huisvesting te bieden aan degenen die het nodig hebben.

 

Woonin en Strooming

Om de kwaliteit van hun woningen te waarborgen en te verbeteren, maakt Woonin gebruik van de professionele diensten van Strooming. Strooming is een gespecialiseerd bedrijf dat uitgebreide diensten aanbiedt aan woningcorporaties zoals Woonin. Zij voeren diverse binnenmilieuonderzoeken uit, waaronder gedegen analyses van geluidsoverlast tussen buren en onderzoek naar stankproblematiek. Strooming beoordeelt deze situaties onafhankelijk, in overeenstemming met geldende wet- en regelgeving, en rapporteert gedetailleerd aan Woonin.

De nauwe samenwerking tussen Woonin en Strooming stelt de woningcorporatie in staat om snel en effectief te reageren op klachten van huurders en proactief te werken aan het creëren van een gezond en comfortabel binnenmilieu in hun woningen. Door gebruik te maken van de expertise en service van Strooming, kan Woonin zich richten op het vervullen van hun missie: het bieden van hoogwaardige, betaalbare huisvesting aan de gemeenschap die ze bedienen.

 

Woonin aan het woord

autonoom, volledig en zorgvuldig.

“We hebben inzicht gekregen in de luchtkwaliteit binnen een woning, waar de huurder sterk twijfelde aan diens leefklimaat. Strooming heeft hier duidelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, wat geleid heeft tot een rapport wat duidelijkheid hierin gegeven heeft. Bovendien werd niet alleen de globale kwaliteit in beeld gebracht, maar ook op ermee samenhangende vragen een duidelijk antwoord gegeven. Alle partijen, de verhuurder, maar ook gemeente en GGD konden ermee prima antwoorden vinden op actuele lokale vraagstukken op dit terrein.”

Jan van der Burg

Projectleider vastgoed

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.