Woningcorporatie Ymere

Ymere zet zich al meer dan 160 jaar in om zoveel mogelijk mensen een thuis te bieden, een inzet waar ze natuurlijk trots op is. Met een team van ruim 900 professionals beheert ze 85.000 wooneenheden in de dynamische Metropoolregio Amsterdam, dit alles op een unieke wijze. Als pionier, als eerste woningcorporatie in Nederland, blijft ze streven naar innovatieve benaderingen om wonen in de Metropoolregio Amsterdam betaalbaar te houden voor mensen met een bescheiden inkomen..

 

Woningcorporatie Ymere en Strooming 

Strooming heeft onderzoek uitgevoerd voor Ymere naar geluidsoverlast tussen buren. Als gespecialiseerde partner ondersteunt Strooming woningcorporaties met onafhankelijk onderzoek naar geluidsoverlast. Het doel van dit onderzoek is om de gerapporteerde geluidsoverlast te beoordelen in overeenstemming met geldende richtlijnen en wetgeving. Hierbij wordt nauwgezet onderzocht of de situatie voldoet aan de geldende normen.

Op basis van het uitgevoerde onderzoek wordt bepaald of er maatregelen moeten worden genomen en welke specifieke stappen dienen te worden ondernomen om de geluidsoverlast effectief aan te pakken. Het resulterende rapport, opgesteld door Strooming, biedt Ymere een duidelijke, onderbouwde conclusie en advies. Dit stelt Ymere in staat weloverwogen beslissingen te nemen over de te ondernemen acties, en daarmee de situatie adequaat aan te pakken en het woongenot van haar huurders te waarborgen.

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.