Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam beheert een woningportefeuille met ongeveer 57.000 woningen in Rotterdam. Naast het onderhouden van de bestaande woningen bouwt Woonstad ook nieuwe woningen. Al meer dan 100 jaar bouwt Woonstad aan de stad Rotterdam. Zo wordt er aan meer dan 100.000 Rotterdammers een plek om te wonen verhuurd. Ook voor een bedrijfsruimte kan je bij Woonstad terecht!

 

Woonstad Rotterdam en Strooming

Woonstad wil graag haar huurders een gezonde leefomgeving bieden en had na wat schimmelklachten een proces opgezet om dit soort zaken efficiënter te behandelen. Daarvoor zochten ze een onafhankelijke partij. Er waren een aantal bedrijven in de race om die te worden. Uiteindelijk viel de keuze op Strooming

Wij voeren vocht en schimmelonderzoeken uit voor Woonstad om een objectief beeld te krijgen over de staat van de woning en het bewonersgedrag. Dit doen wij met thermografisch onderzoek, vochtmetingen, debietmetingen voor ventilatie en microbiologisch onderzoek. Daarnaast voeren wij een duurmeting uit om patronen te herkennen. Deze resultaten worden per casus bij Woonstad ingeleverd in de vorm van een overzichtelijke op maat gemaakte rapportage.

 

Woonstad Rotterdam aan het woord

“Op basis van de uitslag weten we precies wat een goede oplossing is. Het contact verloopt goed. We weten elkaar te vinden. Strooming is een heel toegankelijk bedrijf. Ze zijn klantgericht, zowel naar ons toe als naar onze huurders. Bovendien zijn ze flexibel en denken ze met je mee. Dat zorgt voor een plezierige samenwerking!”

Niels is erg tevreden over Strooming en zou ze daarom ook zeker aanbevelen.

Niels Liem,
Woonstad Rotterdam

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.