Zorgorganisatie Zorgaccent

Bij ZorgAccent werkt een team van ruim 2300 medewerkers en wordt ondersteund door ruim 1250 vrijwilligers. ZorgAccent opereert als een stichting, waarbij de dagelijkse leiding in handen ligt van een eenhoofdige raad van bestuur.

Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en begeleiding. Deze diensten worden zowel thuis als in een van hun woonzorglocaties aangeboden. ZorgAccent hanteert een aanpak met zelfsturende teams en focust op de mogelijkheden van cliënten. Op deze manier streven ze naar het leveren van kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg.

 

Zorgaccent en Strooming

Wanneer medewerkers klachten uiten over onprettige gevoelens of specifieke fysieke ongemakken, zoals allergieën, hoofdpijn, een benauwd gevoel, branderige ogen of andere symptomen, kan dit wijzen op problemen met het binnenklimaat. Het is van cruciaal belang om de situatie met betrekking tot het binnenmilieu helder te krijgen voordat dit mogelijk leidt tot een toename van ziekteverzuim. Door duidelijkheid te verkrijgen, kunnen passende aanpassingen worden gedaan om de omstandigheden te verbeteren, of kan worden vastgesteld dat de klachten niet gerelateerd zijn aan het binnenmilieu.

Een soortgelijke situatie deed zich voor op het kantoor van ZorgAccent. Strooming heeft uitgebreid onderzoek uitgevoerd, de bevindingen zorgvuldig onderbouwd en gedocumenteerd, en advies verstrekt over welke stappen wel en niet genomen dienden te worden.

 

Zorgaccent aan het woord 

“Ik vond het heel fijn dat in het rapport niet alleen maar metingen stonden, maar ook tips”

Op het kantoor van ZorgAccent waren steeds meer klachten. Medewerkers kregen onder andere last van geïrriteerde luchtwegen. Tijd voor actie, zo dacht Reinnier Wender. “Via Google kwam ik bij Strooming terecht en vroeg meteen een offerte aan. Ik vond de prijzen marktconform, dus ik besloot ze in te schakelen,” vertelt hij.

Wender vond de samenwerking vanaf het begin heel prettig. “Strooming heeft het keurig gedaan. Shane kwam al zijn afspraken na,” zegt hij. Nadat Shane een luchtonderzoek had uitgevoerd, bleek dat de luchtvochtigheid te laag was. Wender: “Ik vond het heel fijn dat in het rapport niet alleen maar metingen stonden, maar ook tips. Zo konden we meteen aan de slag met oplossingen. We hebben bijvoorbeeld waterbakjes aan de kachel gehangen en meer planten neergezet.”

Hij zou Strooming dan ook aan iedereen met soortgelijke problemen aanbevelen. Wender: “Bij Strooming weet je dat ze doen wat ze beloven. Afspraak is afspraak. Ook vind ik het heel goed dat het rapport zo uitgebreid is. Bij elke gemeten stof staat een uitgebreide toelichting en wat je kunt doen als de uitslag te hoog of te laag is.”

Reinier Wender,

ZorgAccent

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.