Algemene voorwaarden

Bij Strooming doen we altijd onze stinkende best voor klanten – ook als stank niet het probleem is. In deze algemene voorwaarden leest u precies wat uw rechten zijn als Strooming over de vloer komt. Ze veranderen nog weleens, dus houd de website in de gaten.

 

Algemene voorwaarden voor particulieren

In de link hieronder vindt u de luchtige versie van onze algemene voorwaarden, speciaal voor particulieren.

Download de algemene voorwaarden voor particulieren

Onze 100% tevredenheidsgarantie hebben wij uiteengezet in onze 7 zekerheden.

 

De 7 zekerheden

 

 1. Wij zijn 100% onafhankelijk
  Strooming werk voor veel en verschillende opdrachtgevers door heel Nederland en België. Er zit geen grote multinational of overheid achter Strooming waardoor wij onze eigen lijn trekken en een eigen oordeel vormen.
 2. Wij staan voor kwaliteit
  Kwaliteit staat voorop bij ons dat zie je aan onze hoogwaardige meetapparatuur en merk je aan de hoeveelheid kennis die onze adviseurs met zich meebrengen.
 3. Wij gedragen ons Professioneel
  Wij verrichten ons werk zonder vooroordeel en op een serieuze manier. Dit ziet u terug in onze manier van werken, communiceren en in ons gedrag.
 4. Wij zijn Integer
  Onze adviseurs komen overal en zien en horen ook vaak vertrouwelijke informatie. Hierover wordt nooit met anderen gesproken. Ook de informatie vanuit de onderzoeken en eventuele adviesrapporten worden met niemand anders dan alleen de opdrachtgever gedeeld. Na het onderzoek worden de niet relevante en niet in het onderzoek gebruikte gegevens, foto’s etc. direct vernietigd.
 5. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering
  Bij ons bent u als klant geen nummer, maar een mens! Dit komt terug in onze werkwijze waar wij nooit 100% voor de technische oplossing gaan, maar altijd het snijvlak tussen techniek, praktisch en empathie opzoeken.
 6. Wij staan voor een goede en duidelijke klachtafhandeling
  Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en staan voor kwalitatief goede onderzoeken. Deze werkwijze houden wij ook graag aan mocht er onverhoopt iets misgaan. Dat vinden wij dat natuurlijk bijzonder jammer maar ons doel is in alle gevallen dat wij samen tot een oplossing komen.
 7. Wij vinden Duurzaamheid en midden in de maatschappij staan belangrijk
  De wereld veranderd snel en wij veranderen graag mee. Dit zorgt ervoor dat wij altijd opzoek zijn naar de juiste balans tussen mens en milieu. Dit kan inhouden dat u soms langer op onze hulp moet wachten omdat wij geen onnodige kilometers willen rijden en daarmee het milieu belasten (CO2). Dit zorgt ervoor dat onze footprint zo klein als mogelijk is voor uw en onze toekomst.