Binnenmilieu

Onderzoek binnenmilieu

 

Ons gedetailleerde binnenmilieu-onderzoek richt zich op het identificeren van diverse factoren die van invloed kunnen zijn op de leefomgeving en uw gezondheid.

In plaats van simpelweg oppervlakkige symptomen te behandelen, graven we dieper om de oorzaken van de problemen in uw woning bloot te leggen. Door gebruik te maken van onze uitgebreide kennis en ervaring, begrijpen we welke elementen bijdragen aan eventuele ongemakken.

Ons doel is niet alleen het lokaliseren van de bron van problemen, maar ook het creëren van een gezondere en aangenamere leefomgeving voor u. Of het nu gaat om luchtkwaliteit, ventilatie, bouwkundige aspecten of andere mogelijke factoren. Wij willen een totaal beeld krijgen en oplossingen bieden die passen bij uw specifieke situatie.

 

Ja, bestel dit onderzoek voor €297,- incl.

Wat houdt het binnenmilieu onderzoek in?

 

  1. Inventarisatie: We beginnen met een gesprek om de probleemstelling helder te krijgen en daarna maken wij een analyse van de woning. Dit is inclusief gebruik, eventuele wijzigingen en algemene omgevingsfactoren.
  2. Breed scala aan metingen: We meten niet alleen de luchtkwaliteit, maar kijken ook naar andere factoren en mogelijk andere zaken die van invloed kunnen zijn op het wooncomfort en uw gezondheid.
  3. Bouwkundige inspectie: We onderzoeken de bouwkundige aspecten van het gebouw, op zoek naar mogelijke oorzaken van problemen, zoals: lekkages, vocht of structurele kwesties.
  4. Open voor diversiteit van problemen: We begrijpen dat problemen heel divers kunnen zijn en niet uitsluitend gerelateerd aan de luchtkwaliteit. Daarom staan we open voor allerlei mogelijke oorzaken.
  5. Data-analyse en aanbevelingen: Na het verzamelen van gegevens, analyseren we deze en lichten wij deze ter plaatse toe met aanbevelingen om eventuele problemen aan te pakken.

 

Ja, bestel dit onderzoek voor €297,- incl.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, en er zijn geen bijkomende kosten.

De vervolgstappen

 

  1. Na uw akkoord ontvangt u een bevestiging per e-mail.
  2. Na de bevestiging sturen wij u een voorstel voor een afspraak.
  3. Op de afgesproken datum komen wij bij u langs voor het onderzoek.
  4. Zodra het onderzoek is afgerond, ontvangt u de factuur van ons.
  5. Wij verzoeken u vriendelijk om deze factuur binnen 14 dagen te voldoen.