Expert geluidsoverlast

Geluidsoverlast is voor velen een regelrechte nachtmerrie. Slapeloze nachten, concentratieproblemen en bovenal frustratie, allemaal klachten waar mensen die continu geluidsoverlast ervaren mee te maken hebben. Geen pretje. Bent u op zoek naar de juiste experts om deze overlast voor u in kaart te brengen? Schakel dan een geluidsadviseur van Strooming in.

Waarom een expert geluidsoverlast inschakelen?

Geluidsoverlast is altijd er vervelend en u wilt daar zo snel als mogelijk vanaf. Uit uw bed gedreund worden omdat u naast regelmatige feestende buren woont, een constante piep in uw oren,  nachten wakker liggen door ruziënde buren, allemaal vormen van overlast. Maar wat kunt u er tegen doen? De meest voor de hand liggende oplossing is simpel, namelijk praten. Maar wat als dit geen effect heeft? Dan kunt u een geluidadviseur van Strooming inschakelen. Deze adviseur kan u namelijk inzicht geven in de ernst van de overlast.

Expert geluidsoverlast

Ken de regels voor geluidsoverlast

In een klein land als Nederland zijn burengeluiden nou eenmaal onvermijdelijk. Het is daarom belangrijk dat we normale leefgeluiden en woongeluiden van elkaar accepteren, ook ’ s avonds. Omdat iedereen een andere perceptie heeft wat betreft geluidsoverlast zijn er  geen regels opgesteld door de overheid. De wetgever stelt in deze enkel dat u een ander geen overlast mag bezorgen.

Uiteraard hangt het ook van het tijdstip en het repeterend karakter af waarop de overlast plaatsvindt en of er dan sprake is van geluidsoverlast.

 

Expert geluidsoverlast achterhaalt de oorzaak van de geluidshinder

Ervaart u continu geluidsoverlast maar weet u niet waar het geluid vandaan komt? Schakel dan zo snel mogelijk een expert geluidsoverlast in. Hij of zij kan u helpen de bron van het geluid te achterhalen, waardoor het probleem snel en effectief kan worden opgelost. Hoe een expert dat doet? Met een geluidsmeting. Ook wordt er gekeken of het geluid de wettelijke normen en regels overschrijdt en of u gezondheidsrisico’s loopt. Langdurige geluidsoverlast kan namelijk zorgen voor gezondheidsklachten als stress, vermoeidheid, slapeloosheid, concentratieproblemen en gehoorschade.

 

Strooming helpt

Heeft u last van geluid dat door anderen wordt veroorzaakt? Wacht dan niet langer en schakel snel een adviseur geluidsoverlast in van Strooming. Strooming heeft jarenlange ervaring als het gaat om onafhankelijk onderzoek geluidsmetingen. Voor meer informatie en een prijsopgave kunt u vrijblijvend op de offerte button klikken.

Strooming: Binnengewoon goed!

Heeft u een probleem in uw woning en komt u er niet uit? Vraag een offerte aan via onze offertebutton.