Geuroverdrachtsonderzoek

Geuroverdrachtsonderzoek

 

Het geuroverdrachtonderzoek richt zich specifiek op geuroverdrachten tussen woningen/appartementen en binnen woningen om de oorzaak van de geurhinder inzichtelijk te krijgen. Ons onderzoek richt zich op diverse aspecten die van invloed kunnen zijn op de verspreiding of overdracht van deze hinderlijke geuren. Stelt u zich bijvoorbeeld voor dat kook of rookgeuren van het ene appartement naar het andere gaan, of de geur van schoonmaakmiddelen van de buren zich verspreidt in uw woning. Wij onderzoeken dit soort situaties en natuurlijk vele andere die een geuroverdracht kunnen veroorzaken.

 

Ja, bestel dit onderzoek voor €697,- incl.

Wat houdt het geuronderzoek onderzoek in?

 

Let op: dit geuronderzoek kan alleen uitgevoerd worden als uw buren willen meewerken aan het onderzoek en op de dag van het onderzoek ook aanwezig zijn.

 

  1. Rook simulatie: We voeren een analyse uit van de geuroverdracht tussen de woningen/appartementen en binnen de woningen. Hierbij wordt een reeds bekende geur en een onschadelijke rook gebruikt om de overdrachtspunten inzichtelijk te maken.

 

  1. Analyse van luchtstromen: deze analyse omvat het in kaart brengen van de luchtstromen binnen en tussen verschillende woningen/appartementen. Dit helpt bij het onderzoeken hoe de hinderlijke geuren zich verplaatsen en verspreiden.

 

  1. Meting van fijnstofconcentraties: we voeren fijnstofmetingen uit om de concentraties van rook in verschillende delen van de gebouwen vast te stellen. Hierdoor krijgen we inzicht in gebieden met mogelijke geuroverdracht

 

Ja, bestel dit onderzoek voor €697,- incl.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, en er zijn geen bijkomende kosten.

De vervolgstappen

 

  1. Na uw akkoord ontvangt u een bevestiging per e-mail.
  2. Na de bevestiging sturen wij u een voorstel voor een afspraak.
  3. Op de afgesproken datum komen wij bij u langs voor het onderzoek.
  4. Zodra het onderzoek is afgerond, ontvangt u de factuur van ons.
  5. Wij verzoeken u vriendelijk om deze factuur binnen 14 dagen te voldoen.