Reviews

Filter op:

Reviews

Natuurlijk kunnen wij u vertellen hoe goed wij zijn in onze dienstverlening, maar nog belangrijker is wat opdrachtgevers over ons vertellen en of ze tevreden zijn over geleverde diensten.

Daarom laten wij graag onze opdrachtgevers aan het woord om te vertellen hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren.

Strooming bekend van:
NOS op 3SBS 6RTL 7Bedrijf in beeld

Onze opdrachtgevers aan het woord

De werkwijze van strooming is heel helder, de meting pragmatisch en de uitkomst duidelijk.

Wij zijn bij Strooming uitgekomen, omdat er binnen de organisatie een enkele keer wel eens opmerkingen waren over het binnenklimaat bij ons op kantoor. We hebben zelf wel eens een poging op ondernomen om met een thermometer en een luchtvochtigheid metertje hier  iets zinnigs over te zeggen, maar dat viel niet mee. We hadden een serieuze onafhankelijke partij nodig die ons hier bij kon helpen;  De werkwijze van strooming is heel helder, de meting pragmatisch en de uitkomst duidelijk. Wij zijn er heel blij mee.

 

Nelly de Boer
Deze samenwerking wordt door KMZ als prettig ervaren.

Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in lekdetectie, het opsporen van waterlekkages. Dit kunnen leiding technische lekkages zijn maar ook bouwkundige lekkages zoals waterleiding, afvoer en cv-lekkages maar dus ook lekkages door bijv. daken of gevels. Regelmatig krijgen wij vragen of wij ook geluidlekkages kunnen opsporen, dit is niet ons vakgebied en hebben wij niet de kennis of meetapparatuur voor.

 

Wanneer wij deze aanvragen krijgen geven wij aan dat wij hiervoor een prettige samenwerking ervaren met “Strooming” de opdracht kan dan rechtstreeks doorgezet worden en wanneer een opdrachtgever graag wil dat KMZ het aanspreekpunt blijft loopt de opdracht met KMZ als tussen persoon. Deze samenwerking wordt door KMZ als prettig ervaren. De lijntjes zijn kort en duidelijk.

 

Gieljan van Mook
We hopen op een nog lange en goede samenwerking!

Wij werken nu sinds 2 jaar naar tevredenheid samen met Strooming. Aangezien wij in veel huurwoningen werken waarbij het niet altijd duidelijk is wat de oorzaak is van een vocht/schimmel probleem of de bewoner niet goed weten hoe ze op de juiste wijzen moeten ventileren is Strooming voor de ideale samenwerkingspartner. Doormiddel van het duidelijk rapport kunnen wij de opdrachtgever en de bewoner informeren welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden of adviezen er opgevolgd moeten worden.

 

Michael Snoeck

Onze opdrachtgevers aan het woord

Het doorvoeren van de aanbevelingen hebben geresulteerd in een verbetering van het binnenmilieu

Na een grondige verbouwing van ons pand waren we er vragen over het binnenmilieu i.c.m. de werkzaamheden welke we uitvoeren in een specifieke ruimte. Er werden organische en olieachtige luchten waargenomen. Na een gedegen intake zijn er metingen verricht voor een periode van 1 week. Hieruit kwam naar voren dat het binnenmilieu redelijk tot goed te noemen was echter er nog wel aanbevelingen waren. Deze zijn in een periode van een half jaar nagenoeg allemaal opgevolgd waarna een 2e meting voor een periode van 2 weken is gestart. Het doorvoeren van de aanbevelingen hebben geresulteerd in een verbetering van het binnenmilieu

 

Natascha van Heeringen-Overmars QA Department, HSE manager
Zeer tevreden over snelle en doeltreffende metingen en advies.

Strooming heeft ons geholpen met geluidsmetingen ( contact en luchtgeluid) van alle elementen van ons modulair bouwsysteem : de gevels , de tussen wanden ,de woning scheidende wand en contact geluiden via de vloeren.

 

Met de meetgegevens en advies hebben wij modificaties aangebracht en een hermeting gedaan. Op deze manier hebben wij effectief ons product kunnen optimaliseren.

 

Voor verdere optimalisering en testen in de toekomst zullen wij zeker weer een beroep doen op Strooming.

 

Pieterjan DwarshuisTechnisch Directeur Holland Composites BV
Kundige partij met ruime expertise, goede rapportage en vlotte dienstverlening.

Klachten over binnenklimaat, waarbij huurder gezondheidsklachten had. Er is geuronderzoek, luchtonderzoek, schimmel en vocht onderzoek gedaan, waarna wij onze aannemers hebben aangestuurd deze aanbevelingen uit te voeren. Resultaat? Huurder was kort daarna klachtenvrij en iedereen tevreden.

 

René SijtsemaTechnisch consulent

Onze opdrachtgevers aan het woord

Geluidsonderzoek op maat met duidelijke resultaten

Onlangs voor het eerst de hulp van Strooming ingeschakeld bij een lang lopende overlastzaak. De geluidsmeting laat precies zien in welke mate er overlast is. De rapportage is erg uitgebreid. Dit geeft ons voldoende tools om met een huurder in gesprek te gaan of een procedure te starten. Er wordt vanuit Strooming snel actie ondernomen, wat erg fijn is!

 

Anouk JansenWijkconsulent
Behulpzaam, snel en vriendelijk!

Strooming heeft voor ons Theater, gevestigd in een pand uit 1889, een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Ik had geen idee waar te beginnen maar ben geweldig geholpen door Strooming. Ook konden ze snel langskomen voor het onderzoek en waren ze altijd bereikbaar voor vragen van mijn kant. Een hele fijne partij!

 

Deborah StolkZakelijk Leider
Service gericht en onderzoek opmaat

Onderzoek verricht naar het binnenklimaat in verschillende woningen en hierin ook duidelijk verslag uitgebracht met duidelijke onderbouwingen. En eventueel adviezen om de klachten te verminderen of te voorkomen in de toekomst.

 

Aäron HennekeUitvoerder vastgoedbeheer

Onze opdrachtgevers aan het woord

Onze eerste ervaring met Strooming was direct de juiste partij op de juiste plaats. Het gehele binnenmilieu in kaart brengen, zoals de luchtkwaliteit, binnenklimaat- en geurproblemen bieden de gewenste totaaloplossing.

Indien een van onze opdrachtgevers een lang slepend geschil heeft met een huurder, is gebleken dat zowel de expertise, als de opname zelf en de rapportage tot een aantoonbare doorbraak resulteren in een juiste afhandeling van de problemen voor alle betrokkenen. De onafhankelijke aantoonbaarheid van een willekeurige situatie die uit balans is, En mede de oorzaak hiervan onderbouwend, geeft ook de gewenste ondersteuning in herstel van de situatie. Hierbij kunnen alle partijen middels het rapport toetsen of de adviezen en uitvoering hierin opgevolgd zijn. Kortom, de juiste partij om te gebruiken daar waar de binnen situatie dat vraagt!

 

Bert BoudesteinReparatie en serviceonderhoud firma Treijtel
De samenwerking met Strooming verloopt erg prettig!

Sinds 2021 werken wij samen met Strooming voor het uitvoeren van geluidsmetingen bij burenoverlast. De metingen laten precies zien wat de mate van overlast is. De rapportages zijn uitgebreid, onderbouwd en de mogelijke oorzaken en oplossingsrichtingen worden benoemd. Dit komt goed van pas wanneer we in gesprek gaan met de bewoners over de overlast.

De samenwerking met Strooming verloopt erg prettig. Een nieuwe casus wordt direct opgepakt en we hebben goed contact met een vast persoon binnen het bedrijf.

 

Erna StraathofProjectmedewerker Leefbaarheid
Wij raden Strooming zeker aan en ze bieden goede service.

Wij hebben Strooming al diverse keren ingeschakeld om geluidsmetingen bij burenoverlast te doen. Snelle service en een goede terugkoppeling. De rapportages zijn duidelijk en uitgebreid. Kortom wij zijn erg tevreden met de firma Strooming.

 

Désirée Putters Seniorwoonconsulent Maasdelta Groep

Onze opdrachtgevers aan het woord

De tests zijn goed uitgevoerd, alles ging op een nette manier en het rapport was duidelijk en goed verwoord.

Bij AxFlow waren er twijfels over de luchtkwaliteit op de kantoren. Ze vermoedden zelf dat dit lag aan de luchtfilters, maar wilden dit graag onafhankelijk laten vaststellen. Na wat online zoeken kwam Auke de Visser uit bij Strooming. “Ik stuurde een paar keer een mail, maar kreeg steeds geen antwoord. Tenminste, dat dacht ik. Na een belletje bleek dat de reacties in de algemene spamfilter terecht waren gekomen. Dat was dus snel opgelost.

 

Vervolgens deed een medewerker van Strooming uitgebreid luchtonderzoek in de kantoren. “Hij heeft ons goed geholpen en had verstand van zaken. Hij heeft voldaan aan onze verwachtingen,” vertelt Auke. Daarna ontving Axflow een uitgebreid rapport. “Het bleek dat van bepaalde schimmels te hoge concentraties in de lucht zaten. Daarnaast was de luchtvochtigheid te laag. Ook adviseerde Strooming om de luchtfilters twee keer per jaar te vervangen.”

 

AxFlow huurt het bedrijfspand. Auke: “We hebben het rapport van Strooming doorgenomen met onze verhuurder. Samen hebben we de nodige acties ondernomen om de afwijkende waardes uit het onderzoek op te lossen.” Auke zou Strooming zeker aanbevelen bij andere bedrijven. “De tests zijn goed uitgevoerd, alles ging op een nette manier en het rapport was duidelijk en goed verwoord.

 

Auke de VisserAxFlow
Ik vond het heel fijn dat in het rapport niet alleen maar metingen stonden, maar ook tips

Op het kantoor van ZorgAccent waren steeds meer klachten. Medewerkers kregen onder andere last van geïrriteerde luchtwegen. Tijd voor actie, zo dacht Reinnier Wender. “Via Google kwam ik bij Strooming terecht en vroeg meteen een offerte aan. Ik vond de prijzen marktconform, dus ik besloot ze in te schakelen,” vertelt hij.

 

Reinnier vond de samenwerking vanaf het begin heel prettig. “Strooming heeft het keurig gedaan. Shane kwam al zijn afspraken na,” zegt hij. Nadat Shane een luchtonderzoek had uitgevoerd, bleek dat de luchtvochtigheid te laag was. Reinnier: “Ik vond het heel fijn dat in het rapport niet alleen maar metingen stonden, maar ook tips. Zo konden we meteen aan de slag met oplossingen. We hebben bijvoorbeeld waterbakjes aan de kachel gehangen en meer planten neergezet.”

 

Hij zou Strooming dan ook aan iedereen met soortgelijke problemen aanbevelen. Reinnier: “Bij Strooming weet je dat ze doen wat ze beloven. Afspraak is afspraak. Ook vind ik het heel goed dat het rapport zo uitgebreid is. Bij elke gemeten stof staat een uitgebreide toelichting en wat je kunt doen als de uitslag te hoog of te laag is

 

Reinier WenderZorgAccent
Vriendelijk en praktisch

Mijn korte beleving van de keerkleppencontrole:  Op 3 locaties van ons bedrijf hebben we keerkleppencontrole laten uitvoeren. Kort na mijn aanvraag werd er een afspraak gemaakt en de betrokken medewerker was vriendelijk en praktisch. Ook de administratieve afhandeling ging snel en efficient

 

Jacoline vd DorpelManagement Assistente incl beheer Facilitaire zaken bij Saybolt Nederland B.V.

Onze opdrachtgevers aan het woord

Alles loopt naar tevredenheid

Gemeente Opsterland ligt midden in de Friese Wouden in het zuidoosten van Friesland. Het Opsterlandse landschap met bos, heide, natuurgebieden, grasland, kanalen en veengebieden is uniek in de regio. Dit landschap in combinatie met rust, ruimte en een goede bereikbaarheid via A7 en N381 maakt Opsterland tot een erg aantrekkelijke woon- en recreatiegemeente. Gemeente Opsterland heeft 16 dorpen, er wonen ongeveer 30.000 mensen en het grondgebied is maar liefst 23.000 hectare groot.

 

De Gemeente Opsterland neemt zijn zorgplicht op het gebied van veiligheid heel serieus, zo ook op het gebied van water. Enige tijd geleden hebben wij besloten onze locaties op het gebied van waterveiligheid naar een hoger niveau te brengen. Na een aantal gesprekken met Strooming hebben wij gekozen de werkzaamheden aan hen uit te besteden, het was een prettig contact.

 

Inmiddels voert Strooming voor ons het totaalplan van onze waterinstallaties uit, de risico analyse en beheersplannen, keerklepcontroles en de legionellamonsternames. Ook hebben zij voor ons na een aantal besmettingen de chemische desinfecties verzorgt. Tevens een aantal keerkleppen geplaatst en leidingwerk aangepast. Alles loopt naar tevredenheid.

 

Anne KnevelmanBeheerder gebouwen, Gemeente Opsterland
In veilige handen

Het Maanderzand in Ede biedt zorg op het gebied van wonen, verzorging, dagopvang, welzijn, verpleeg- en thuiszorg. Naast ons hoofdgebouw dat onder meer zeventig appartementen verdeeld over drie woonlagen huisvest, beschikken we over diverse aanleunwoningen.

 

Sinds 2008 werken we met Strooming. Allereerst hebben ze een risicoanalyse uitgevoerd. De laatste keer dat dat gebeurd was, was tien jaar geleden. Intussen had ons hoofdgebouw natuurlijk diverse veranderingen ondergaan. Elk tappunt en elke keerklep is daarbij zorgvuldig in kaart gebracht. Vervolgens hebben ze een beheersplan opgesteld en de nodige aanpassingen uitgevoerd. Strooming verzorgt nu twee keer per jaar de bemonsteringen en analyses ten behoeve van legionellapreventie en één keer per jaar de controle van de keerkleppen. Dat doen ze in zowel ons hoofdgebouw als onze aanleunwoningen.

 

Ouderen zijn heel vatbaar voor ziekten. Wij voelen ons dan ook dubbel verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke kwaliteit van het leidingwater. Onlangs constateerde Strooming een beginnende legionellabesmetting bij een van onze aanleunwoningen. Er is toen direct actie ondernomen. Binnen de kortste keren stonden ze met reinigingsapparatuur op de stoep. Wij voelen ons bij hen in veilige handen!

 

Ernst LentinkHoofd technische dienst Woon- en Zorgcentrum Het Maanderzand
Kundig, betrouwbaar én prettig in de omgang

DS Verzorgd Wonen biedt kleinschalige particuliere woonzorgcombinaties voor ouderen met een somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag op exclusieve, monumentale locaties die bewoners het gevoel geven ‘thuis’ te wonen. In 2009 zijn we met dit concept begonnen. Inmiddels zijn we trotse beheerder van drie prachtige zorgresidenties: Benvenuta en Koetshuys Erica in Hilversum en Slingerbosch in Huizen.

 

Strooming heeft bij de opstart onze drie residenties geanalyseerd. Daarbij zijn de leidingwaterinstallaties met de knelpunten en mogelijke risico’s nauwkeurig in kaart gebracht. Vervolgens heeft Strooming een adviesrapport geschreven, daar waar nodig keerkleppen geplaatst en aanpassingen gedaan om het risico op ontwikkeling van de legionellabacterie tot een minimum te beperken. Ook heeft het bedrijf een beheersplan voor ons opgesteld. In een daarbij geleverd logboek kunnen we bijhouden welke beheersmaatregelen getroffen moeten worden. Wat we zelf kunnen doen, doen we zelf. De rest, zoals de jaarlijkse controle van de keerkleppen, doet Strooming.

 

We zijn erg tevreden over de service en de kwaliteit die Strooming levert. De monteurs plannen goed, werken snel, zijn kundig, betrouwbaar én prettig in de omgang. Dat laatste is voor ons heel belangrijk, omdat ze immers ook op de kamers van onze bewoners moeten zijn.

 

Idsard van den BergOnderhouds-/gebouwmanager DS Verzorgd Wonen

Onze opdrachtgevers aan het woord

Fijne firma, komt met goede rapportages waar je wat aan hebt.

Strooming heeft ons geholpen met 2 casussen die al geruime tijd liepen betreffende geluidsoverlast. Klachten over geluidsoverlast zijn altijd lastig te beoordelen, vaak maakt nader onderzoek een hoop duidelijk. Er wordt gedegen onderzoek gedaan om op te sporen waar het geluid vandaan komt of wanneer het geluid bekend is of dit binnen de toegestane eisen valt. Uitgebreide maar duidelijke rapportages waar je wat aan hebt. En ze denken mee in oplossingen.

 

Mevrouw K. HeldOpzichter Thuisvester
Direct schakelen, een professioneel rapport en ontzorgen van onze huurder. Dat is adequaat handelen van Strooming.

Strooming helpt ons met het vastleggen en vaststellen van mogelijke overlast. Uit ons eerste onderzoek is gebleken dat er in de week waarin de geluidsmeting is uitgevoerd geen geluidshinder plaats heeft gevonden. Met dit bericht hebben wij duidelijk richting onze huurder kunnen aangeven dat wij als verhuurder momenteel geen vervolgstappen kunnen zetten. Toch voelt huurder zich serieus genomen door de juiste aanpak van verhuurder en Strooming.

 

Luc WiddershovenWoonadviseur Leefbaarheid Woningbouwvereniging Bergopwaarts
Wij raden zeker firma Strooming aan en zullen zeker weer gebruik maken van hun service.

Wij hebben bij de firma Strooming een geluidsonderzoek uit laten voeren. Dit verliep allemaal zeer spoedig, zeer vriendelijk personeel dat ons netjes te woord stond, ook zeer nette rapportage ontvangen. Kortom wij raden zeker firma Strooming aan en zullen zeker weer gebruik maken van hun service.

 

Brenda van de Polder

Onze opdrachtgevers aan het woord

De werkwijze van strooming is heel helder, de meting pragmatisch en de uitkomst duidelijk.

Wij zijn bij Strooming uitgekomen, omdat er binnen de organisatie een enkele keer wel eens opmerkingen waren over het binnenklimaat bij ons op kantoor. We hebben zelf wel eens een poging op ondernomen om met een thermometer en een luchtvochtigheid metertje hier  iets zinnigs over te zeggen, maar dat viel niet mee. We hadden een serieuze onafhankelijke partij nodig die ons hier bij kon helpen;  De werkwijze van strooming is heel helder, de meting pragmatisch en de uitkomst duidelijk. Wij zijn er heel blij mee.

 

Nelly de Boer
Deze samenwerking wordt door KMZ als prettig ervaren.

Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in lekdetectie, het opsporen van waterlekkages. Dit kunnen leiding technische lekkages zijn maar ook bouwkundige lekkages zoals waterleiding, afvoer en cv-lekkages maar dus ook lekkages door bijv. daken of gevels. Regelmatig krijgen wij vragen of wij ook geluidlekkages kunnen opsporen, dit is niet ons vakgebied en hebben wij niet de kennis of meetapparatuur voor.

 

Wanneer wij deze aanvragen krijgen geven wij aan dat wij hiervoor een prettige samenwerking ervaren met “Strooming” de opdracht kan dan rechtstreeks doorgezet worden en wanneer een opdrachtgever graag wil dat KMZ het aanspreekpunt blijft loopt de opdracht met KMZ als tussen persoon. Deze samenwerking wordt door KMZ als prettig ervaren. De lijntjes zijn kort en duidelijk.

 

Gieljan van Mook
We hopen op een nog lange en goede samenwerking!

Wij werken nu sinds 2 jaar naar tevredenheid samen met Strooming. Aangezien wij in veel huurwoningen werken waarbij het niet altijd duidelijk is wat de oorzaak is van een vocht/schimmel probleem of de bewoner niet goed weten hoe ze op de juiste wijzen moeten ventileren is Strooming voor de ideale samenwerkingspartner. Doormiddel van het duidelijk rapport kunnen wij de opdrachtgever en de bewoner informeren welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden of adviezen er opgevolgd moeten worden.

 

Michael Snoeck

Onze opdrachtgevers aan het woord

Het doorvoeren van de aanbevelingen hebben geresulteerd in een verbetering van het binnenmilieu

Na een grondige verbouwing van ons pand waren we er vragen over het binnenmilieu i.c.m. de werkzaamheden welke we uitvoeren in een specifieke ruimte. Er werden organische en olieachtige luchten waargenomen. Na een gedegen intake zijn er metingen verricht voor een periode van 1 week. Hieruit kwam naar voren dat het binnenmilieu redelijk tot goed te noemen was echter er nog wel aanbevelingen waren. Deze zijn in een periode van een half jaar nagenoeg allemaal opgevolgd waarna een 2e meting voor een periode van 2 weken is gestart. Het doorvoeren van de aanbevelingen hebben geresulteerd in een verbetering van het binnenmilieu

 

Natascha van Heeringen-Overmars QA Department, HSE manager
Zeer tevreden over snelle en doeltreffende metingen en advies.

Strooming heeft ons geholpen met geluidsmetingen ( contact en luchtgeluid) van alle elementen van ons modulair bouwsysteem : de gevels , de tussen wanden ,de woning scheidende wand en contact geluiden via de vloeren.

 

Met de meetgegevens en advies hebben wij modificaties aangebracht en een hermeting gedaan. Op deze manier hebben wij effectief ons product kunnen optimaliseren.

 

Voor verdere optimalisering en testen in de toekomst zullen wij zeker weer een beroep doen op Strooming.

 

Pieterjan DwarshuisTechnisch Directeur Holland Composites BV
Kundige partij met ruime expertise, goede rapportage en vlotte dienstverlening.

Klachten over binnenklimaat, waarbij huurder gezondheidsklachten had. Er is geuronderzoek, luchtonderzoek, schimmel en vocht onderzoek gedaan, waarna wij onze aannemers hebben aangestuurd deze aanbevelingen uit te voeren. Resultaat? Huurder was kort daarna klachtenvrij en iedereen tevreden.

 

René SijtsemaTechnisch consulent

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.