Luchtstroommeting laten uitvoeren?

Het uitvoeren van een luchtstroommeting is de ideale manier om erachter te komen of de luchtstromen op uw locatie goed en gezond zijn. Het in stand houden van de luchtstromen in een luchtkanaal is cruciaal voor het functioneren van ventilatie- en klimaatinstallaties. Zijn de luchtstromen in het luchtkanaal minder dan verwacht, dan kan het afvoeren van ongewenste stoffen (verwarming, koeling, stof) niet worden gegarandeerd. Onder de gegeven omstandigheden kan dit leiden tot een verminderde kwaliteit van het binnenklimaat en kan klachten veroorzaken.

 

Hoe gaat een luchtstroommeting in zijn werk?

Strooming kan door middel van geavanceerde meetapparatuur metingen verrichten naar de luchtstroom bij u op locatie, dit van de luchtbehandelingsinstallatie en de uitblaasroosters. Na onderzoek krijgt u de uitslag in een schriftelijk rapport met gepast advies.

 

Verbeteren luchtkwaliteit

De luchtkwaliteit is van groot belang om gezondheidsklachten te voorkomen. Problemen met de luchtkwaliteit zijn niet altijd meteen zichtbaar. Daarom is het van raadzaam om ook preventief zo nu en dan een luchtstroommeting te verrichten. Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met Strooming.

Strooming is specialist op het gebied van luchtstroommetingen, luchtonderzoeken, het afnemen van luchtmonsters en het tegengaan van luchtvervuiling in bijvoorbeeld kantoren. Lees hier verschillende artikelen die wij hebben geschreven over het oplossen van problemen met de luchtkwaliteit, of het uitvoeren van een luchtstroommeting of luchtonderzoek.

  • Luchtvochtigheid op kantoor
  • Luchtverversing kantoor

 

Luchtstroommeting laten uitvoeren door Strooming

Heeft u vragen over luchtstroommetingen of luchtonderzoek? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag meteen vrijblijvend uw offerte aan.

 

Strooming: Binnengewoon goed!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Vraag dan een offerte aan via onze offertebutton.