Luchtkwaliteitsmetingen voor Kantoren

U bent wellicht bij ons vanwege klachten op kantoor en het vermoeden dat dit te maken heeft met de luchtkwaliteit of het binnenklimaat. Veelvoorkomende klachten zijn een benauwd gevoel, vermoeidheid, branderige ogen, niezen of hoesten. Het komt ook voor dat sommige personen het te koud vinden, terwijl anderen juist vinden dat het te warm is.

Wat Wij Voor U Doen

Wij brengen met metingen en luchtmonsternames duidelijkheid in de situatie op uw kantoor. Is er werkelijk een probleem met de luchtkwaliteit of het klimaat, of spelen er andere factoren mee? Onze conclusies worden gedetailleerd en in begrijpelijke taal onderbouwd, zodat u, als verantwoordelijke, goed geïnformeerd kunt worden. Mocht er iets afwijkends zijn, dan voorzien we u van gericht advies om het probleem aan te pakken. Als er geen problemen zijn, biedt het rapport geruststelling.

Hoe We Voor U Te Werk Gaan

We beginnen met een overleg om uw klachten te bespreken en een meetplan en kostenraming op te stellen. De kosten zijn afhankelijk van de omvang van uw kantoor en het type onderzoek. Na uw akkoord neemt onze planning contact met u op voor het maken van een afspraak. Meestal plaatsen en halen we de meetapparatuur op. Op locatie krijgen we een beeld van de klachten, nemen we binnen- en buitenluchtmonsters, en plaatsen we apparatuur met sensoren voor fijnstof, VOC-waarde, formaldehyde, luchtvochtigheid, CO₂, temperatuur, etc. Na laboratoriumanalyse vergelijken we de data met grenswaarden en richtlijnen en sturen we u een gedetailleerd rapport met conclusies en aanbevelingen.

 

Strooming: Binnengewoon goed!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Vraag dan een offerte aan via onze offertebutton.