Van Dorp installaties

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener met 22 vestigingen verspreid over heel Nederland. Hoewel techniek de kern vormt, ligt de meerwaarde in het verzorgen van een complete technische en facilitaire dienstverlening. Van Dorp draagt bij aan het verwezenlijken van doelstellingen, variërend van het creëren van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het bevorderen van het succes van de onderneming.

 

Van Dorp installaties en Strooming

Van Dorp Installaties beheert verschillende gebouwen en heeft Strooming herhaaldelijk ingeschakeld voor diverse projecten met betrekking tot stankoverlast. Met behulp van Strooming’s expertise over de oorsprong van stankproblemen in gebouwen en gespecialiseerde apparatuur zijn de bronnen van de stank geïdentificeerd. De gedetailleerde rapportage van deze bevindingen stelde Van Dorp Installaties in staat om effectief actie te ondernemen en het probleem op te lossen.

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.