Wooncompas

Wooncompas is een van de grootste sociale verhuurders in Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon en Poortugaal. Daarnaast beheert Wooncompas ongeveer 1000 woningen in Rotterdam, wat het totale bezit op bijna 10.000 woningen brengt. Naast de woningen beheert Wooncompas ook enkele honderden bedrijfsruimtes, waaronder 56 winkels.

 

Wooncompas en Strooming

Wooncompas schakelt Strooming in als partner wanneer huurders klachten ondervinden met betrekking tot vocht, schimmel, geurproblemen en geluidsoverlast. In samenwerking met Wooncompas voert Strooming gedetailleerde binnenmilieuonderzoeken uit om de oorzaken van deze problemen te identificeren.

Deze onderzoeken, gericht op het vaststellen van de aard van de overlast, worden onafhankelijk uitgevoerd door Strooming. Het team van Strooming neemt direct contact op met de huurder om hun ervaringen te begrijpen en voert vervolgens een grondig onderzoek uit. Hierbij wordt zorgvuldig onderscheid gemaakt tussen bewonersgedrag en mogelijke bouwkundige gebreken.

Na afronding van het onderzoek wordt een uitgebreide rapportage opgesteld door Strooming. Deze rapportage biedt niet alleen een diepgaand inzicht in de specifieke situaties, maar dient ook als onderbouwing op basis van geldende richtlijnen en normen. Hierdoor kan Wooncompas weloverwogen beslissingen nemen en doelgerichte maatregelen treffen om de kwaliteit van de woningen te verbeteren en het welzijn van hun huurders te waarborgen.

De nauwe samenwerking tussen Wooncompas en Strooming illustreert de toewijding van de woningstichting aan het creëren van een gezond en comfortabel binnenmilieu voor hun huurders. Door gebruik te maken van de gespecialiseerde service van Strooming, zorgt Wooncompas ervoor dat klachten snel en effectief worden aangepakt, en dat de kwaliteit van wonen continu wordt verbeterd.

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.