Geur rotte eieren verwijderen

De geur van rotte eieren is misschien wel de vieste geur die er is. Het is een ondraaglijke geur die u liever niet in huis heeft. Naast dat de stank vreselijk is, is een rotte eieren geur ook nog eens ontzettend gevaarlijk voor uw gezondheid. De geur ontstaat namelijk door zwavelwaterstof, een zeer gevaarlijk gas. Het is dus zaak de geur van rottere eieren te verwijderen. In dit blog van Strooming leest u hoe u dat doet.

Het gevaar van een rotte eieren geur

Heeft u last van een rotte eieren geur in huis? Dan is het oppassen geblazen. Een rotte eieren geur wijst namelijk altijd op gevaarlijke gassen. De geur ontstaat vaak doordat u last heeft van zwafelwaterstof in huis. Dit is een kleurloos gas dat levensgevaarlijk is! Het is dan ook belangrijk dat u direct hulp inschakelt om de geur van rotte eieren te verwijderen, te veel blootstelling aan dit gas kan zelfs dodelijk zijn.

Gezondheidsklachten door rotte eieren geur

Zwafelwaterstof prikkelt de zenuwuiteinden waardoor u klachten krijgt als misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn en tranende ogen. Zodra u niet meer in contact bent met het giftige gas nemen de klachten direct af. Wanneer u te lang bent blootgesteld aan zwafelwaterstof kan dit blijvende schade aan uw gezondheid veroorzaken.

 

Zo ontstaat een rotte eieren geur in huis

Een rotte eieren geur in huis ontstaat niet zomaar. Deze vieze zwavelgeur ontstaat dus alleen wanneer er een te hoge concentratie waterstofsulfide in de lucht hangt. En hoe dit giftige gas ontstaat? Door rotting van zwavelhoudende en organische stoffen. Denk bijvoorbeeld aan een dode muis die rot. Ook kan de stof ontstaan door problemen in het riool. Zaak om dit snel uit te zoeken. Strooming helpt u hier graag bij.

 

Geur rotte eieren verwijderen

Wilt u de geur van rotte eieren verwijderen, maar weet u niet hoe? Strooming kan u daarbij helpen. Het is verstandig om eerst te laten onderzoeken of de geur in uw huis daadwerkelijk gevaarlijk is. Dit kunnen wij voor u doen door middel van een geuronderzoek. Wij nemen dan een monster af en onderzoeken vervolgens of de rotte eieren geur wel of niet gevaarlijk is. Ook onderzoeken wij direct de oorzaak van het probleem.

 

Strooming helpt!

Een rotte eieren geur in huis is dus levensgevaarlijk. Verlaat daarom snel uw woning en neem contact op met Strooming voor een geuronderzoek. Strooming helpt u de rotte eieren geur te verwijderen, zodat u weer zorgeloos en gezond kunt wonen in uw huis.

Voor particulier

 

Wilt u van uw problemen en overlast af? Kies dan uit een van onze diensten. U kunt onze diensten direct bestellen op onze website.

Bestel dit onderzoek

Voor zakelijk

 

Bent u gevestigd in Nederland of België? Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een offerte aan