Strooming bij Meester Frank Visser

Stankoverlast kan veel spanningen veroorzaken. Helemaal als u last hebt van overlast van uw buren. Die spanning kan soms zo hoog oplopen dat Meester Frank Visser eraan te pas moet komen. Voor zijn programma ‘Meester Frank Visser doet uitspraak’ op SBS6, gaat hij langs bij flatgenoten die over elkaars stankoverlast klagen. Strooming treedt als geurexpert op in beide woningen.

Een kleine dierentuin

Waar de klachten van de flatbewoners aan de ene kant gaat over blowen op de galerij en vernielingen, gaan de klachten van de andere bewoners over stankoverlast van 13 katten en 2 honden. De bewoner in kwestie had volgens zijn medebewoners een kleine dierentuin in huis. Voor het onderzoeksteam was het ook direct duidelijk dat er een zware geur in de woning hing. Huisdieren kunnen stank veroorzaken, die toeneemt als er onvoldoende ruimte is en als katten veel urine verspreiden omdat ze niet gecastreerd zijn. Urine geeft een ammoniak-achtige geur af die nog versterkt als het in de ondergrond trekt.

Geuronderzoek

Geurdeskundige Sam de Ligt gaat op verzoek van Meester Frank Visser in beide woningen aan de slag. Hij verricht metingen om te zien of er te veel stof of vluchtige stoffen aanwezig zijn en onderzoekt de gasvorming. Uit de resultaten van het geuronderzoek kan een conclusie over het binnenmilieu van de bewoners worden getrokken.

https://www.sbs6.nl/programmas/mr-frank-visser-doet-uitspraak/videos/hDmUIbfTzusV/een-beetje-sterke-lucht/

En wilt u meer weten over Strooming, onze geuronderzoeken en de oplossingen die wij bieden bij stankoverlast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Voor particulier

 

Wilt u van uw problemen en overlast af? Kies dan uit een van onze diensten. U kunt onze diensten direct bestellen op onze website.

Bestel dit onderzoek

Voor zakelijk

 

Bent u gevestigd in Nederland of België? Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een offerte aan