Stank uit huis verwijderen

Het maakt niet uit om wat voor stank het gaat, stank in huis is hoe dan ook vervelend. Of het nou een om een vieze muffe geur gaat of om een zure geur of zwavel geur. In deze blog leest u hoe u stank moet verwijderen uit huis.

Stank verwijderen uit huis?

Naast dat stank in huis gewoon vies en vervelend is, kan het in sommige gevallen ongezond zijn. Stank in huis kan vele oorzaken hebben, zoals rioolproblemen, ongedierte en schimmels in huis. Stankoverlast die voorkomt uit deze oorzaken kunnen gezondheidsklachten als hoofdpijn, duizeligheid of misselijkheid. Het is daarom belangrijk altijd op zoek te gaan naar waar de stank in huis vandaan komt.

Zo voorkomt u stank in huis

Soms is het mogelijk om zelf de stank te verwijderen uit huis. Strooming geeft u een aantal tips om stank in huis te voorkomen:

 

  • Ventileer regelmatig uw woning
  • Verhelp vochtproblemen en lekkages zo snel mogelijk
  • Zorg voor een goede temperatuur in huis

 

Stank verwijderen uit huis? Zo doet u dat

Wilt u zelf een einde maken aan de stank in huis? Met deze tips kunt u in ieder geval de luchtkwaliteit in huis verbeteren:

 

  • ventilatieroosters: met ventilatieroosters kunt u altijd ventileren, wat ervoor zorgt dat u altijd frisse lucht in huis heeft
  • mechanische ventilatie gebruiken: vaak zit dit in het toilet, badkamer en keuken, om de lucht te reinigen
  • luchtreiniger gebruiken: een luchtreiniger verwijdert geurtjes van huisdieren en bijvoorbeeld sigarettenrook en filtert pollen en bacteriën uit de lucht
  • een ionisator gebruiken: reinigt de lucht met elektrische lading

 

Strooming helpt!

Heeft u alles geprobeerd en heeft u nog steeds last van stank in huis? Schakel dan Strooming in! Bent u geïnteresseerd? Vraag dan via de offertebutton de vrijblijvende offerte aan.

Voor particulier

 

Wilt u van uw problemen en overlast af? Kies dan uit een van onze diensten. U kunt onze diensten direct bestellen op onze website.

Bestel dit onderzoek

Voor zakelijk

 

Bent u gevestigd in Nederland of België? Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een offerte aan