Stinkende douchegoot

Heeft u last van een stinkende douchegoot ? wij begrijpen dat dit vervelend is. Een heerlijke warme douche, het is misschien wel het fijnste momentje van de dag, niet waar? Maar een stinkende douchegoot kan dit moment toch wel aardig bederven. Heeft u een dergelijk probleem? Dan is het tijd om dit op te lossen. In dit blog leest u hoe.

Oorzaken van een douchegoot die stinkt

Er zijn vele oorzaken. Zo kan het probleem bijvoorbeeld het gevolg zijn van rottende stoffen, rioolgas, bacteriën, schimmels of stinkend water. Al deze voorbeelden zijn gevaarlijk voor uw gezondheid. Daarom is het verstandig om dit stankprobleem gelijk aan te pakken. Hieronder leest u hoe.

Stinkende douchegoot

Een stinkende rioolgeur uit de douchegoot

De leidingen in de badkamer zijn aangesloten op de riolering. Als u een tijdje geen douche neemt, staat er ook geen water in het afvoerputje, waardoor de rioolgeur vrij spel krijgt. Zorg er daarom altijd voor dat er water in het afvoerputje staat. Gaat u op vakantie en wilt u een stinkende douchegoot vermijden? Sluit de afvoer dan af met een speciale dop.

 

Douchegoot schoonhouden

Een douche of bad moet u schoon houden. Zodra te veel vuil zich ophoopt in uw douchegoot, verstopt deze en komt er een vervelende geur vrij. Heeft u last van een stinkende douchegoot door een ontstopping? Gebruik dan een handmatige afvoerontstopper om de douchegoot schoon te maken. Lukt dit niet? Gebruik dan chemische ontstoppingsmiddelen.

 

Strooming helpt bij stinkende douchedrain

Heeft u van alles geprobeerd, maar blijft u last hebben? Schakel dan Strooming in. Zeker wanneer u een rioollucht ruikt, kan er meer aan de hand zijn. Met ons particulier onderzoek achterhalen we de precieze bron van de stank. Vervolgens reiken we u ook de oplossing aan, zodat het probleem daadwerkelijk verleden tijd wordt en u weer plezierig kunt douchen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Voor particulier

 

Wilt u van uw problemen en overlast af? Kies dan uit een van onze diensten. U kunt onze diensten direct bestellen op onze website.

Bestel dit onderzoek

Voor zakelijk

 

Bent u gevestigd in Nederland of België? Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een offerte aan