Aannemers

Aannemers

Als aannemer houdt u zich dagelijks bezig met diverse opdrachten. Zo kan het zijn dat u situaties tegenkomt die deels buiten het vakgebied vallen. Ook kan het voorkomen dat u bijvoorbeeld een (deel)advies nodig heeft om de opdracht richting uw opdrachtgever af te kunnen ronden. Bij Strooming bent u aan het juiste adres voor de volgende onafhankelijke onderzoeken en aansluitende adviezen:

Uw probleem is onze zorg

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw opdrachtgever snel en goed geholpen wil worden. Strooming staat al sinds 1986 bekend om haar ontzorgend vermogen en ervaren binnenmilieu specialisten. Wij gaan tot het gaatje om de oorzaak van het probleem te achterhalen en u te voorzien van een heldere rapportage en gerichte adviezen. Zo weet u precies wat u kunt doen om het probleem voor uw opdrachtgever adequaat en goed op te lossen. Ook zijn onze rapportages zo opgesteld dat deze te begrijpen zijn voor alle partijen, zodat u zelf gemakkelijk zaken kunt onderbouwen en hierin geen misverstanden ontstaan.

 

Wat kunt u van Strooming verwachten?

Wij kunnen voor u de inventarisaties en onderzoeken uitvoeren met betrekking tot ontstane en toekomstige situaties. Wij zullen u op basis van de onderzoeksresultaten voorzien van een passend advies. Waar wij ons differentiëren ten opzichte van andere partijen is het samen optrekken en participeren in lastige ‘cases’, ontzorgen in dossiers en fungeren als sparringspartner om huidige probleemsituaties op te lossen en toekomstige probleemsituaties voor te zijn. Bent u ook verantwoordelijk voor het periodiek onderhouden van het vastgoed? Dan kunt u samen met ons problemen met betrekking tot het binnenmilieu voor zijn, ervoor zorgen dat de conditie van de objecten op dit gebied volledig in kaart wordt gebracht en hierop anticiperen.

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.