Formaldehyde Meten: Belangrijke Informatie en Diensten

Bij Strooming begrijpen we de zorgen rond formaldehyde in uw leef- of werkomgeving. Ontdek hier wat formaldehyde is, waar het wordt gebruikt, en hoe Strooming u kan helpen bij het meten en analyseren van formaldehyde.

 

Wat is Formaldehyde?

Formaldehyde, een gas met een herkenbare geur, behoort tot de klasse aldehyden. Industrieel wordt het bereid door de dehydrogenering van methanol met een zilveren katalysator bij 650 graden Celsius, waarbij oxidatie van methanol formaldehyde oplevert. De eigenschappen van formaldehyde variëren, van een vaste stof als trimeer en trioxaan tot zijn vloeibare vorm. Formaldehyde wordt gebruikt voor diverse doeleinden, zoals ontsmetting en het conserveren van biologische monsters.

 

Toepassingen en Gebruik van Formaldehyde

Formaldehyde vindt zijn weg naar verschillende materialen, waaronder MDF, spaanplaten, isolatiemateriaal en kleding. De cosmetische industrie gebruikt het als ontsmettingsmiddel, wat in sommige producten kleine sporen van formaldehyde kan achterlaten.

 

Formaldehyde Meten en Analyseren met Strooming

Strooming voert formeledehyde-metingen uit bij bedrijven als onderdeel van geuronderzoeken of om blootstelling van medewerkers te beoordelen. Deze metingen, zowel in de ruimte als persoonsgebonden, omvatten monstername op locatie en nauwkeurige analyse in ons chemisch laboratorium. Op basis van de resultaten bieden we conclusies over luchtkwaliteit en blootstelling, met advies over mogelijke oplossingen.

 

Waarom Strooming?

  • Deskundigheid: Vertrouw op onze jarenlange ervaring en expertise.
  • Maatwerk: Onze aanpak is afgestemd op uw specifieke behoeften.
  • Geavanceerde Technologie: We maken gebruik van geavanceerde apparatuur voor nauwkeurige metingen.
  • Rapportage en Advies: U ontvangt gedetailleerde rapporten met aanbevelingen voor verbetering.
  • Norm Compliance: We waarborgen dat uw omgeving voldoet aan ARBO-richtlijnen en normen.

 

Meer Weten of een Offerte Aanvragen?

Laat Strooming uw partner zijn bij het meten en analyseren van formaldehyde. Druk op de button voor een vrijblijvende offerte. We nemen uw situatie door, bieden advies en leveren meetplannen. Ontvang conclusies en oplossingen op basis van gemeten resultaten. Interesse? Vraag via de button een vrijblijvende offerte aan.

 

Voor particulier

 

Wilt u van uw problemen en overlast af? Kies dan uit een van onze diensten. U kunt onze diensten direct bestellen op onze website.

Bestel dit onderzoek

Voor zakelijk

 

Bent u gevestigd in Nederland of België? Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een offerte aan