Rijswijk wonen

Rijswijk Wonen is een woningcorporatie met zo’n 6.200 huurwoningen. Al meer dan 100 jaar verzorgen ze met hun 65 medewerkers voor goede en betaalbare woningen in Rijswijk en omgeving voor huishoudens met een kleine beurs.

 

Rijswijk wonen en Strooming

Wanneer er bij Rijswijk Wonen een klacht binnenkomt over geluidsoverlast tussen buren en er duidelijkheid nodig is over de situatie, schakelt Rijswijk Wonen Strooming in om de mate van overlast te beoordelen en vast te stellen welke maatregelen genomen moeten worden om de klacht op te lossen. Naast geluidsoverlast voert Strooming ook binnenmilieu metingen uit, zoals schimmel- en vochtmetingen en geuronderzoeken. Deze uitgebreide onderzoeken bieden niet alleen inzicht in de geluidssituatie, maar ook in andere factoren die van invloed kunnen zijn op het woongenot van de huurders.

Strooming gebruikt hun expertise op het gebied van binnenmilieu om gedegen metingen uit te voeren en hierover gedetailleerde rapportages op te stellen. Deze rapportages bevatten niet alleen informatie over de geluidsoverlast, maar ook over de kwaliteit van de lucht, aanwezigheid van schimmel en vocht, en eventuele geurproblemen. Het advies dat hieruit voortkomt, biedt Rijswijk Wonen een complete benadering om de situatie aan te pakken en het woongenot van hun huurders te verbeteren.

 

Rijswijk wonen aan het woord

Geluidsonderzoek op maat met duidelijke resultaten!

“Onlangs voor het eerst de hulp van Strooming ingeschakeld bij een lang lopende overlastzaak. De geluidsmeting laat precies zien in welke mate er overlast is. De rapportage is erg uitgebreid. Dit geeft ons voldoende tools om met een huurder in gesprek te gaan of een procedure te starten. Er wordt vanuit Strooming snel actie ondernomen, wat erg fijn is!”

Anouk Jansen

Wijkconsulent, Rijswijk Wonen

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.