Stank in huis bij wind

Ervaart u vaak stank in huis bij wind? Het klinkt misschien gek, maar het komt vaak voor. Woont u bijvoorbeeld naast een boerderij? Dan is het niet gek dat u soms de mestlucht ruikt in uw huis, als de wind net toevallig uw kant op staat. Wat zijn de oorzaken van stank in huis als het waait en wat kunt u ertegen doen? U leest het in dit blog van Strooming.

 

5 oorzaken stank in huis bij wind

Zodra het waait, vormt zich een enorme stank in uw huis. Hoe kan dit toch? Dit kan de volgende 5 oorzaken hebben:

 

  • Landbouw
  • Ammoniak
  • Uitlaatgassen
  • Kookgeur van de buren
  • Chemische dampen

 

Oplossingen voor stank in huis bij wind

Heeft u vaak last van stank in huis bij wind? Het eerste wat u kunt doen, is uw ramen en deuren sluiten bij wind. Zo kan de stank niet uw woning inwaaien. Helpt dit niet? Let dan ook eens op de lucht- en ventilatieroosters in uw huis. Zet deze alleen aan de kant open vanuit uw huis. Zorg daarnaast dat uw huis goed geïsoleerd is, zodat geen een vieze geur uw huis binnen kan dringen. Weleens gehoord van luchtreinigers? Deze werken ook goed tegen stank. Zet de luchtreiniger aan wanneer het gaat waaien en deze neemt alle vieze deeltjes uit de lucht op. Hierdoor gaat de lucht weer beter ruiken.

 

Strooming bij stankoverlast

Heeft u alles geprobeerd en heeft u nog steeds last van stank in huis bij wind? Schakel dan Strooming in! Wij maken gegarandeerd een einde aan de vieze stank in huis. Door middel van een geuronderzoek kunnen we vaststellen welke geur het probleem is en waar het vandaan komt. Nadat we de geuren hebben geanalyseerd en de bron hebben opgespoord, vertellen we u in geuren en kleuren hoe u de nare geurtjes kunt verwijderen en in de toekomst kunt voorkomen.

Strooming: Binnengewoon goed!

Heeft u een probleem in uw woning en komt u er niet uit? Vraag een offerte aan via onze offertebutton.