Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Bent u als jurist ingeschakeld om een conflict tussen twee of meerdere partijen tot een goede einde te brengen? Bijvoorbeeld voor een burenruzie omtrent geluidsoverlast of een geschil tussen een huurder en een verhuurder over schimmel in de woning. En heeft u voor het opbouwen van het dossier een onafhankelijk onderzoek nodig om de situatie volledig in kaart te brengen? Bij ons bent u dan aan het juiste adres voor de volgende onafhankelijke onderzoeken en aansluitende adviezen:

Onderzoeken met kwalitatieve rapportages

Wij begrijpen dat u een dossier zo goed en snel mogelijk afgehandeld wilt hebben. Daarom zijn wij er op ingericht dat u vooraf een helder stappenplan van ons ontvangt en achteraf heldere rapportage inclusief een gericht advies over mogelijke oplossingen. Om u werk en daarmee tijd te besparen, zorgen wij er ook voor dat u na een onderzoek onafhankelijke en objectieve (onderliggende) stukken ontvangt die zijn getoetst aan de (lokale) regelgevingen en bouwbesluiten.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Strooming staat al sinds 1986 bekend om haar ontzorgend vermogen en daarnaast bent u verzekerd van een betrokken en deskundig team aan uw zijde. Wij zijn er voor advies en ondersteuning, waarbij u als jurist altijd door één vaste zaakbehartiger geholpen wordt. U ontvangt voorafgaande het onderzoek een gedegen advies over de voorliggende casus en de te nemen stappen. Zoals u al eerder heeft kunnen lezen, worden onze onderzoeken altijd gevolgd door kwalitatieve- en aan de wet gestaafde adviesrapporten die zonder problemen ingezet kunnen worden als bewijslast.

Uw partner door heel Nederland

Bent u gevestigd in Nederland en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.