Op de werkvloer

Op de werkvloer

Heeft u plotseling of structureel te maken met gezondheidsklachten van werknemers of zijn er klachten over het binnenklimaat? Helaas is het vaak lastig om zelf te achterhalen wat de precieze oorzaak hiervan is. Daarom wilt u als werkgever een snelle vaststelling én een oplossing van het probleem. Ook kan het zijn dat u vanuit de gehouden risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) een actiepunt heeft wat opgelost moet worden. Bij Strooming bent u aan het juiste adres voor de volgende onafhankelijke onderzoeken en aansluitende adviezen:

Vaststelling probleem & oplossing

Als werkgever of ondernemer is het belangrijk om een gezonde en productieve werkomgeving voor uw medewerkers te faciliteren. Ook wilt u een fijne omgeving waar u klanten en gasten kunt ontvangen. Wanneer er zich problemen in een pand voordoen, is het soms nodig om met een onafhankelijk onderzoek de oorzaak van het probleem te achterhalen en advies te krijgen hoe het probleem zo snel mogelijk verholpen kan worden. Bij ons kunt u terecht voor inventarisatie, onderzoek en advies met betrekking tot ontstane en toekomstige situaties. Niet alleen geven wij helderheid over de situatie, ook denken wij graag met u mee in oplossingen en toetsen of (kantoor)panden voldoen aan de (ARBO)normen en wet- en regelgeving. Tevens staan wij al sinds 1986 bekend om ons ontzorgend vermogen en bent u verzekerd van een betrokken en deskundig team aan uw zijde. Onze kracht: één aanspreekpunt en heldere rapportages, die dusdanig geformuleerd zijn dat deze duidelijkheid bieden in alle mogelijke situaties.

 

Preventief onderzoek

Als organisatie dient u te waken over de gezondheid van uw personeel. De basis van een goed arbobeleid is de RI&E, die in kaart brengt welke potentiële risico’s werknemers van een bedrijf lopen tijdens werktijd. Wij kunnen met een onafhankelijk onderzoek vaststellen of er op de werkvloer ziektemakers of gezondheidsrisico’s zijn. Ook kan het voorkomen dat u het belangrijk vindt om te handelen vanuit goed werkgeverschap om een gezonde werkomgeving te verschaffen. Ongeacht de situatie: samen met ons kunt u er preventief voor zorgen dat het binnenmilieu op orde is. Ook kunt u bij ons een plan op maat laten opstellen:

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.