Ozonbehandeling

Ozonbehandeling

 

Onze ozonbehandelingsservice is specifiek gericht op het creëren van een frisse en gezonde leefomgeving door middel van luchtreiniging met ozon. Onze geavanceerde behandeling richt zich op het effectief verwijderen van allergenen en verontreinigingen uit de binnenlucht.

 

Ja, bestel deze behandeling voor €774,- incl.

Wat houdt het geuronderzoek onderzoek in?

 

  1. Ozonbehandeling planning: Op basis van de grootte van de ruimte en specifieke behoeften, stellen we een plan op voor de ozonbehandeling. Let op! U (en uw huisdieren) kunnen tijdens de behandeling niet in de woning aanwezig zijn. U krijgt voor de behandeling instructies van de adviseur die de behandeling uitvoert.
  2. Ozonbehandeling uitvoering: Op basis van het gesprek met u en de verkregen informatie stellen we een behandelplan op. Hierin bepalen we de benodigde capaciteit aan ozongeneratoren die passend is voor het probleem.
  3. Neutralisatie en luchtreiniging: Gedurende de behandeling bindt het ozon zich aan ongewenste deeltjes in de lucht, waardoor verontreinigingen worden geneutraliseerd en verwijderd.
  4. Luchtkwaliteitscontrole: Na voltooiing van de behandeling voeren we luchtkwaliteitsmetingen uit om te controleren of het ozongas uit de woning is en u de woning weer veilig kunt betreden.

 

Ja, bestel deze behandeling voor €774,- incl.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, en er zijn geen bijkomende kosten.

De vervolgstappen

 

  1. Na uw akkoord ontvangt u een bevestiging per e-mail.
  2. Na de bevestiging sturen wij u een voorstel voor een afspraak.
  3. Op de afgesproken datum komen wij bij u langs voor het onderzoek.
  4. Zodra het onderzoek is afgerond, ontvangt u de factuur van ons.
  5. Wij verzoeken u vriendelijk om deze factuur binnen 14 dagen te voldoen.