Woningcorporatie

Als woningcorporatie beschikt u over verschillende woningen en appartementen. Het totale onderhoud van uw vastgoed is een zeer complex proces. Zeker bij oudere woningen komt het regelmatig voor dat er problemen zijn met het binnenmilieu en huurders uiteindelijk aankloppen met een klacht over de woning. Bij Strooming kunnen wij u helpen met een onderzoek naar het probleem, maar wij kunnen er óók samen voor zorgen dat u eventuele problemen voor bent en u en uw woningcorporatie in een goed daglicht komen te staan. Hoe? Lees dan vooral verder!

 

Onderzoeken met heldere rapportages

Wanneer huurders last hebben van gezondheidsklachten of problemen ervaren in een woning, is het soms noodzakelijk om middels een onafhankelijk onderzoek de oorzaak van de klacht te achterhalen. Onze kracht: één aanspreekpunt en een heldere rapportage, die dusdanig geformuleerd is dat deze duidelijkheid biedt voor alle betrokken partijen. Wij zijn uw partner op het gebied van de volgende onderzoeken:

Een preventieve aanpak voor gezonde woningen

De afgelopen jaren is er in het nieuws veel aandacht gevestigd op de slechte staat van huurwoningen die in het portefeuille van woningcorporaties vallen. De druk op gezonde woningen, een strategische lange termijnvisie en een meerjarig onderhoudsplan binnen woningcorporaties wordt mede daarom steeds groter. Dat een langdurig optimaal binnenmilieu verder gaat dan het uitvoeren van een eenmalig onderzoek, weten wij maar al te goed. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met Strooming problemen met betrekking tot het binnenmilieu voor zijn, ervoor zorgen dat de conditie van de woningen op dit gebied volledig in kaart wordt gebracht en hierop anticiperen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, uw bewoners zijn blij en wordt de werkdruk rondom klachtenafhandeling hierdoor flink gereduceerd. Vervolgens kan uw woningcorporatie als pionier naar buiten treden door uw doelgerichte aanpak met gezonde woningen tot gevolg.

 

Ontzorging van A tot Z

Strooming staat al sinds 1986 bekend om haar ontzorgend vermogen. Hoe een samenwerking met ons eruit ziet, is geheel afhankelijk van uw vraag en wensen. Of u nou alleen een specifiek onderzoek door ons laat uitvoeren of onze expertise inschakelt om bij te dragen aan bijvoorbeeld strategische- en uitvoeringsplannen om te fungeren als verlengstuk van uw organisatie; wij zijn er om u zoveel mogelijk te ontzorgen en te ondersteunen om uw doelen te bereiken. Benieuwd wat een samenwerking met Strooming u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Uw partner in Nederland & België

Bent u gevestigd in Nederland of België en wilt u dat wij u ontzorgen bij de afhandeling van uw klachten? Of heeft u een specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat.